Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 8 feb 2019

Heel veel drama! De eerste beelden verraden dat er veel relaties stukgaan

Terwijl we aftellen naar 14 februari, en nee we hoeven Temptation Island fans niet meer uit te leggen dat het nieuwe seizoen dan begint, heeft Videoland de eerste beelden van het programma geplaatst. Wij vragen ons oprecht af of er dit seizoen überhaupt koppels zijn die de relatietest overleven. Zo te zien niet. Drama.

Deze beelden liegen er niet om. We zien niet alleen een twerkende meid voor de camera dansen, zo te zien gaan er echt harten gebroken worden.

De eerste beelden van Temptation Island

Op de eerste beelden zijn vrij veel heftige dingen te zien. Vooral de uitspraak ‘over twee dagen heb je mijn piemel in je mond‘ is vrij heftig en we kunnen ons niet voorstellen dat dit goed gaat aflopen. Check de eerste beelden hier:

Recap van de beelden

We weten nu in ieder geval dat Morgan zijn allerlaatste kans krijgt van zijn vriendin. Twerken is dit seizoen nog steeds hót en er zitten heel veel mensen met heel veel schuim in het zwembad. De eindgesprekken gaan ook niet goed lopen want de ene na de andere beschuldiging wordt boven tafel gehaald. Ai. Als dat maar goed komt.

Mis geen enkele roddel en schrijf je in voor onze Temptation Island nieuwsbrief.

Wil je weten wie vreemdgaat in Temptation Island? Volg het laatste nieuws dan hier

Reageer op artikel:
Heel veel drama! De eerste beelden verraden dat er veel relaties stukgaan
Sluiten