Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 14 dec 2018

Heftig! De eerste beelden van Temptation Island 2019 zijn er

Over twee maanden hebben we eindelijk weer wat te doen op donderdagavond. Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat van start en wij kunnen niet wachten. We hopen stiekem op nog meer drama en op de eerste beelden die zijn vrijgegeven is genoeg drama te zien.

We verwachten veel van het nieuwe seizoen en hopen natuurlijk op een koppeltje à la Niels en Rosanna. De eerste beelden beloven in ieder geval dat het een heftig seizoen gaat worden.

Eerste beelden van Temptation Island 2019

VIJF heeft de eerste beelden van Temptation Island vrijgegeven en wij worden nu al wild.

Woedeuitbarsting

We zien iemand boos worden op de cameraman en eist dat hij stopt met filmen. Daar moet wel iets aan vooraf zijn gegaan. Zou zijn vriendinnetje…? Op het strand barst hij in ieder geval in tranen uit en wij hebben toch wel een beetje medelijden met hem.

Op donderdag 7 februari gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island weer van start. Ook dit jaar wordt het programma gepresenteerd door Rick Brandsteder en Annelien Coorevits.

De verleiders van het nieuwe seizoen

Niet alleen de eerste beelden zijn vrijgegeven, we weten ook al welke verleiders gaan proberen om de lovebirds uit elkaar te drijven.

Dit zijn de verleiders die harten gaan breken in Temptation Island

VIJF

Reageer op artikel:
Heftig! De eerste beelden van Temptation Island 2019 zijn er
Sluiten