Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 9 okt 2018

Dit is wat we al allemaal weten over Temptation Island 2019

We zijn nog maar net bijgekomen van Temptation Island VIPS, of de opnames van het volgende seizoen Temptation Island zijn al begonnen. Kan je nu al niet wachten om ook in 2019 elke week met je vriendinnen voor de buis te kruipen?

We moeten nog even wachten, maar dit is wat we al weten over het nieuwe seizoen.

Temptation Island 2019

Het lijkt erop dat de makers van Temptation Island zonder al te veel moeite kandidaten hebben gevonden voor een nieuw seizoen van dit spraakmakende programma.

Het vorige ‘normale’ seizoen van Temptation Island begon op 1 februari 2018. Rond februari 2019 verschijnt waarschijnlijk het volgende seizoen. En yes, de opnames zijn al begonnen. Dat wisten we natuurlijk al, maar Rick Brandsteder verklapt iets meer dan dit op Instagram.

De presentatoren

Door Ricks post is het gelijk duidelijk wie er dit jaar Temptation Island presenteren. Net als vorig jaar nemen Rick Brandsteder en Annelien Coorevits deze taak op zich. Zin in.

De locatie

De exacte locatie van de opnames blijft vanzelfsprekend nog even geheim, maar dat de kandidaten in Thailand zijn is duidelijk door de hashtag #wijhoudenonswelthai die Rick gebruikt in zijn Instagram post.

View this post on Instagram

Wij kunnen de verleiding niet weerstaan… #temptationisland #2019 #wijhoudenonswelthai

A post shared by Rick Brandsteder (@rick_brandsteder) on

De kandidaten

De deelnemers van dit jaar zijn nog niet bekend, maar het gerucht dat Niels en Rosanna voor de derde keer (wow) meedoen is in ieder geval ontkracht door Fabiola.

Dat wij niet de enige zijn die niet kunnen wachten op een nieuw seizoen is duidelijk. Op Instagram zegt iemand “hell yesss!!! Kan nu al niet meer wachten.. mijn guilty pleasure van volgend jaar”. We voelen je meid.

We moeten nog even een paar maanden zien te overleven zonder ons favoriete programma, maar het feit dat er überhaupt een nieuw seizoen van Temptation Island aan zit te komen maakt ons zielsgelukkig.

De verleiders en verleidsters

Een nieuw seizoen betekent nieuwe verleid(st)ers. Op dit moment is de eerste verleidster van Temptation Island 2019 al bekend. Maak hier kennis met de Vlaamse Kimberly:

Dit is de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van Temptation Island is en ze is waanzinnig knap

Dit is wat we nog meer weten over het nieuwe seizoen:

Zin in! De opnames van Temptation Island 2019 zijn weer begonnen

Reageer op artikel:
Dit is wat we al allemaal weten over Temptation Island 2019
Sluiten