Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 feb 2019

Oelala vlinders! Deze verleidster is nu al verliefd op Heikki dus dat belooft drama

De koppels zitten nog maar drie dagen in de villa’s op Temptation Island en we weten nu al dat de eerste kampvuurbeelden drama gaan veroorzaken. Sidney papt aan met Demi, Milou heeft interesse in Jaimy en er is zelfs al een verleidster verliefd op Heikki. We weten zeker dat dit drama gaat veroorzaken in de villa.

De verleiders en verleidsters zijn dit jaar wel héél erg goed gescout. Ze zijn sexy én hebben een leuk innerlijk. De gouden combinatie voor verliefdheidsvlinders.

Verliefde verleidster op Temptation Island

Ayleen zit achter Heikki aan, en tot nu toe lijkt hij dat geen enkel probleem te vinden. Ayleen is alleen niet de enige die achter hem aan zit. Armanda (die op date ging met Heikki) zit de Belg ook wel zitten en besluit in te grijpen.

Ze neemt Heikki apart en laat hem weten dat ze gevoelens voor hem heeft: ‘Eerlijk is eerlijk, ik mag jou. Ik mag jou, jouw innerlijk is gewoon… heel top, hè. Jouw innerlijk, jij bent echt een lieve jongen. En dat… Ik kan niet zeggen dat ik gewoon… Hoe leg ik dat uit. Niet dat ik verliefd ben, ja… Dan verpest ik het voor mezelf, hè.’

Is Heikki ook op Armanda?

Heikki twijfelt over het verhaal van Armanda maar zegt wel dat het nieuws eventjes bij hem insloeg. Toch gelooft hij het niet helemaal, het is pas dag drie en hij denkt dat ze een spelletje met hem speelt. We gaan er snel genoeg achter komen.

Wil je weten wat er nog meer in aflevering 3 gebeurde? Lees hier dan verder.

Dit is alles wat er gebeurde in aflevering 3 van Temptation Island: wat doet Milou hier in bed?!

Reageer op artikel:
Oelala vlinders! Deze verleidster is nu al verliefd op Heikki dus dat belooft drama
Sluiten