Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 4 feb 2019

De feiten liegen er niet om! Deze hints verraden of de koppels Temptation Island wél of niet hebben overleefd

Het wachten duurt lang. Té lang. Op 14 februari begint het nieuwe seizoen van Temptation Island pas, maar langzaamaan wordt er steeds meer bekend over de deelnemers. We hebben onze FBI-speurneus gebruikt om de kandidaten eens goed onder de loep te nemen. Hebben ze Temptation Island overleefd of niet?

Op basis van een aantal feiten hebben we een voorspelling gemaakt over de verschillende koppels. Komen ze zonder kleerscheuren uit de relatietest of niet?

Demi en Sidney

Het ziet er naar uit dat Sidney en Demi de relatietest wél hebben overleefd, tenminste als we hun Facebookpagina’s moeten geloven. Zowel Sidney als Demi heeft als omslagfoto nog een gezellige foto van de twee samen op het strand. De foto is wel in 2016 geplaatst, maar deze hebben ze allebei niet verwijderd. Dat zouden wij dus mooi wel doen als het om onze ex ging.

Rodanya en Morgan

Rodanya en Morgan zijn een twijfelachtig geval. Ze hebben geen foto’s op Facebook van hen samen. Wel reageerden ze voorheen op elkaars profielfoto’s. Echter de laatste tijd hebben ze geen comments meer geplaatst onder elkaars foto’s. Bij ons gaan alle alarmbellen rinkelen. We denken dat dit koppel niet door de test heen is gekomen.

Klein detail: op 12 januari heeft Morgan een nieuwe profielfoto op Facebook geüpload. Niet Rodanya maar een andere meid heeft een comment geplaatst: ‘Model nou?’. Morgan reageerde daarop: ‘Mag ik??‍♂️’. Misschien suggereert dat dat hij van zijn ex-vriendin Rodanya nooit model mocht worden (jaloers?) en dat nu het uit is hij dat wel doet.

Milou en Heikkie

Heikkie heeft op Instagram in zijn bio nog ‘Milou❤️’ staan dus wij denken dat deze twee het hebben overleefd. Tenzij hierop wordt aangestuurd natuurlijk, maar so far so good gaan wij er dus nog vanuit dat de twee zijn geslaagd voor de relatietest.

Ook Milou heeft op Facebook nog een foto van haar en haar vriend staan waar ze gezellig op staan te zoenen.

Roger en Laura

Dit Belgische koppel uit Ghent is vrij onvindbaar op social media. We hebben ondanks onze FBI-skills nog niks kunnen vinden wat erop zou wijzen dat de twee uit elkaar zijn of nog een gelukkig koppeltje. We gaan het snel zien.

Vooruitkijken gaat ‘m niet meer worden, maar de eerste aflevering is wel extra lang.

Vergeet een week vooruit kijken, want Temptation Island staat niet eerder op Videoland

Reageer op artikel:
De feiten liegen er niet om! Deze hints verraden of de koppels Temptation Island wél of niet hebben overleefd
Sluiten