Renée
Renée | LinkedIn Life 4 feb 2019

De koppels van Temptation Island zijn bekend en dit belooft weinig goeds

Over precies tien dagen barst het Temptation Island spektakel van 2019 los, maar één ding wisten we nog altijd niet. Wie zijn nu écht de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen? En bovenal, wie van hen is precies vreemdgegaan?

Na de knappe verleiders en nog mooiere verleidsters is het eindelijk zover: het is officieel bekend wie de Temptation Island koppels van 2019 zijn.

Temptation Island koppels van 2019

Bereid je alvast voor op heel veel tranen, want de verleiders hebben het deze koppels niet makkelijk gemaakt.

temptation island koppels instagram

Rodanya en Morgan

Dit is écht de allerlaatste kans voor Morgan. Het koppel (allebei 20 jaar) is inmiddels drie jaar samen, maar Morgan is moeilijk te vertrouwen voor Rodanya. Na een half jaar ging hij vreemd en afgelopen zomer maakte Morgan weer een misstap. Dit is dus de ultieme kans om te bewijzen dat de twee trouw zijn aan elkaar. Anders is het over.

temptation island koppels instagram

Demi en Sidney

Toen Demi (22) en Sidney (21) elkaar drie jaar geleden ontmoette duurde het niet lang voordat ze onafscheidelijk werden. Ze wonen nu twee jaar samen en hebben geen idee hoe het is om elkaar twee weken lang te missen, terwijl de verleiders het vuur aan hun schenen leggen. Temptation Island is de kans om erachter te komen of ze elkaar kunnen vertrouwen als ze omringd worden door verleiding.

temptation island koppels instagram roger laura

Roger en Laura

Roger (23) en Laura (21) uit Gent zijn waarschijnlijk het jaloerse koppel van Temptation Island 2019 samen met Milou en Heikki. Hun friends with benefits relatie werkte namelijk niet om precies die reden. Toen Laura in Spanje ging studeren hadden ze strenge regels, waar ze zich allebei niet aan hielden. Als de twee de verleiding weerstaan willen ze deze regels laten vallen.

temptation island koppels instagram

Milou en Heikkie

Milou (23, uit Roosendaal) en Heikki (24, uit Grobbendonk) kennen elkaar nog helemaal niet zolang. Ze noemen zich nu acht maanden een stelletje nadat ze elkaar ontmoetten bij een motorcrosswedstrijd. Temptation Island wordt een lastige opgave, omdat Milou nogal jaloers is. Zo weet ze alle wachtwoorden en pincodes van haar vriend. Sterker nog, ze controleert hem dagelijks. Je snapt dat dit voor hen de ultieme manier is om erachter te komen of ze elkaar kunnen vertrouwen.

Wil je weten wie vreemdgaat in Temptation Island? Volg het laatste nieuws dan hier

Boulevard

Reageer op artikel:
De koppels van Temptation Island zijn bekend en dit belooft weinig goeds
Sluiten