Renée
Renée | LinkedIn Life 3 okt 2018

Zin in! De opnames van Temptation Island 2019 zijn weer begonnen

Hang de slingers maar op, want het is een heugelijke dag. Vandaag gaan de camera’s namelijk weer aan om Temptation Island 2019 op te nemen en dat is een feestje waard.

Temptation Island 2019 is een feit en wij weten al dat ze begonnen zijn met het filmen van de nieuwe afleveringen.

Temptation Island 2019

Vorige maand kon je je nog opgeven voor Temptation Island 2019, maar inmiddels zitten de verleiders én koppels allang weer in één of ander tropisch resort.

We hopen dat de koppels het beter volhouden dan Stefano tijdens de VIP-versie van het programma. Of nou ja, eigenlijk niet. Want stiekem smul jij er ook van als er iemand de mist in gaat.

Wat weten we al over het nieuwe seizoen?

Maar wat weten we eigenlijk over het nieuwe seizoen van Temptation Island? Allereerst de opnameperiode: die loopt van 3 oktober tot en met 23 oktober. Dus je weet welke periode je in de gaten kunt houden als de kandidaten bekend worden.

Daarnaast zijn de verleiders tussen de 18 en 28 jaar. Zo werd er vorige maand nog gezocht naar een dame met donker haar en mooie rondingen, dus de toon is meteen gezet en de lat ligt hoog. Ook leuk om te weten is dat er zowel Nederlandse als Vlaamse kandidaten meedoen.

Waarom duurt de opnameperiode zo lang?

Opvallend: de opnameperiode is lang. Normaal zitten de stelletjes niet langer dan tien tot veertien dagen in het resort. Zou Temptation Island 2019 nóg pittiger zijn en langer duren? Dat weten we nog niet zeker, maar een opvallend detail is het wél.

Zodra we meer weten houden we je uiteraard op de hoogte. Houd Beautify en de Facebook groep dus goed in de gaten de komende tijd. 😏

Dit al gelezen?

Hoe dan?! Tim van Temptation Island is na een paar weken alweer vrijgezel

Reageer op artikel:
Zin in! De opnames van Temptation Island 2019 zijn weer begonnen
Sluiten