Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 25 mei 2018

Het is officieel! Temptation Island 2019 komt er echt en je kunt je nu opgeven

Je hoeft niet langer te treuren dat Temptation Island voorbij is. Er wordt namelijk nú al aan een nieuw seizoen gewerkt, dus wees niet bang dat je lang zonder je guilty pleasure hoeft te leven. Sterker nog, je kunt je zelfs opgeven.

Denk je dat jouw relatie net zo sterk is als die van Jeremy en Vanessa? Of zie je het juist zitten om te stoken, zoals verleidsters Laetitia en Zwanetta? Dan kun je natuurlijk altijd nog aan Temptation Island 2019 meedoen voor de ultieme relatietest.

Temptation Island 2019

Want ja, Temptation Island 2019 komt er écht. Er is nog niet ontzettend veel bekend over het nieuwe seizoen dat volgend jaar gaat plaatsvinden. Dit weten we in ieder geval wel…

1. Er doen Nederlanders en Belgen mee

Temptation Island 2019 is wederom een co-productie van RTL en VIJF, wat betekent dat er Nederlandse en Vlaamse koppels en verleiders meedoen. Grote kans dat Rick en Annelien gevraagd worden om af te reizen naar een tropisch oord voor de presentatie. Wellicht weer naar Thailand?

2. De casting is nog niet rond

De programmamakers zijn nog steeds op zoek naar kandidaten, dus dat betekent dat de casting nog niet klaar is. Waarschijnlijk krijg je voorlopig nog niet te horen wie de Temptation proberen te weerstaan.

3. Temptation Island keert in het voorjaar terug

Het is nog een klein jaar wachten. Temptation Island 2019 komt net zoals het vorige seizoen in het voorjaar op de buis. Het is nog niet bekend of het weer een lang seizoen wordt, of dat ze kiezen voor tien afleveringen.

Opgeven

Wil je jezelf of iemand anders opgeven voor het nieuwe seizoen? Dat kan dan hier.

Zeg eens zelf, dit is toch perfect nieuws om het weekend mee te beginnen? Verder is het een kwestie van geduld hebben en afwachten, want het duurt nog wel even voordat de uitzendingen beginnen. Maar gelukkig is er altijd nog Temptation Island VIPS. <3

Reageer op artikel:
Het is officieel! Temptation Island 2019 komt er echt en je kunt je nu opgeven
Sluiten