Renée
Renée | LinkedIn Life 14 feb 2019

Temptation Island aflevering 1: de grootste plottwist OOIT

Jaaaa, Temptation Island aflevering 1 kijken kan nu op Videoland en Beautify zat klaar om jou van een recap te voorzien. Nog nooit was de angst voor de relatietest zo groot als nu. Rick Brandsteder is al lekker aan het zweten, dus we nemen je snel mee door deze aflevering.

Wat er al te zien is in de eerste shots van Temptation Island aflevering 1 is dat Sidney gek wordt. Wie overleeft de test en wie blijft alleen achter? Vier moedige koppels wagen zich opnieuw aan de ultieme relatietest. Ze worden 15 dagen gescheiden, dus er is genoeg tijd om relaties kapot te maken.

Temptation Island aflevering 1 kijken

Wil je Temptation Island aflevering 1 kijken? Als je het nog niet op Videoland hebt gezien, praten we je hier bij:

Over de koppels

Demi en Sidney kennen elkaar van een feestje en zijn sindsdien onafscheidelijk. ‘Ik denk dat het lastig wordt om ons te breken. Probeer alles maar’, oké Sidney. De grootste uitdaging is dat ze ALTIJD samen zijn. Dit is voor het eerst dat ze elkaar weken niet zien. Ze vertrouwen elkaar 100 procent, maar de grote vraag is hoelang dat nog blijft.

De ex van Sidney ging vreemd en negen van de tien keer gebeurde dat voor zijn gezicht. Oei. Grote kans dat dit het punt is waar Demi hem keihard op kan pakken. Laten we hopen dat ze geen wraak neemt. Ze hebben geen afspraken, want dat vinden ze niet nodig.

Laura en Roger zijn al twee jaar samen. Toen Laura met andere jongens begon te daten heeft Roger er werk van gemaakt en van haar zijn meisje te maken. Ze hebben een relatie met obstakels, maar wel een goede relatie. Er is nog niks ernstigs gebeurd, maar Laura is wel jaloers. Roger: ‘Ik moet me altijd verantwoorden.’ Succes, Roger. Ze hebben trouwens geen afspraken gemaakt.

Morgan en Rodanya zijn drie jaar samen, maar kennen elkaar al langer van het uitgaansleven. Eerst dacht ze dat hij een arrogante kwal was, maar hij bleek toch wel leuk. Morgan is de mist in gegaan in het begin van de relatie. Rodanya kwam erachter toen ze op zijn telefoon keek. Ze zag een foto van hem en een meisje in een hotel. Daar hebben ze seks gehad. Daarna ging het weer een keer mis toen hij alcohol gedronken had. Dit is zijn allerlaatste kans en wij verwachten dat hij het gaat verpesten.

Wat betreft de regels: ze mogen geen intieme gesprekken voeren, niet met één persoon bezig zijn en niet schuren met anderen.

Heikki en Milou zijn zeven maanden samen en ze hebben een gedeelde passie: motorcross. Door Milou’s vorige relatie is ze onwijs jaloers, waardoor ze altijd zijn telefoon checkt. Van Instagram tot WhatsApp. Zelfs zijn zoekgeschiedenis wordt gecheckt. Als Heikki iets flikt, gaat Milou sowieso vreemd. Wij verwachten vuurwerk, helemaal als je hun afspraken hoort. Niet zoenen, niet twerken, niet seksen. Vooral dat twerken gaat moeilijk worden voor Milou.

Wat er verder gebeurt in Temptation Island aflevering 1

Terwijl we Temptation Island aflevering 1 kijken vallen we van de ene verbazing in de andere. Na de introductie worden de verleiders erbij gehaald, terwijl de mannen er gewoon nog bij staan. WAT? De mannen krijgen een blinddoek om, zodat ze de verleiders niet zien. Zo maak je meiden wel jaloers, ja. Ze doen alsof de verleiders niks voorstellen, maar vriendin. Om die buikspieren kun je niet heen.

De verleiders geven hun favoriete meid een attentie. Rodanya krijgt een bloem van Danicio en Gaetan, maar Danicio is haar favoriet. Milou valt in de smaak bij Ricardo en Jaimy en kiest eerstgenoemde als haar ultieme temptation. Demi krijgt alleen een bloemetje van Timon, terwijl Laura iets krijgt van Maxime en Jietse. Maxime blijkt haar favoriet.

Nu komen de verleidsters

Heikki valt goed in de smaak bij de verleidsters en krijgt een armbandje van Kimberley, Armanda en Emma. Sidney heeft twee vrouwen aan zijn lippen hangen: Tisha en Demi. Roger wordt verleid door Lizzy en Morgan door Ayleen en Demi.

Plottwist in Temptation Island aflevering 1: nog één nacht samen

Plottwist: ze hebben nog één nacht samen. Denken ze. Dit is nu al de grootste verrassing. Wat zie je vervolgens? De meiden zijn compleet aan het flippen, omdat ze geen idee hebben hoe de verleidsters eruitzien. Helemaal omdat de mannen al meiden kennen is het een moeilijk onderwerp. In plaats van een romantische tijd in een mooi hotel, zijn ze elkaar compleet aan het uithoren.

En dan komt het: De mannen hebben aangegeven welke vrouwen voor hem de ultieme verleiding zijn. Wat blijkt? De temptations wachten de koppels op in hun hotelkamer. NEEEEE. Ze hebben helemaal geen avond samen. De mannen gaan namelijk mee met de verleidsters.

De villa

De villa van de mannen is echt super mooi. Eenmaal in hun verblijf zijn de mannen nogal overweldigd, waardoor ze zich terugtrekken in hun kamer. De verleidsters gaan meteen in Temptation Island aflevering 1 in de aanval. Pittig om nu al de vrouwen van je af te moeten slaan. Vooral Roger probeert Lizzy te ontwijken, maar we wisten al dat zij zijn ultieme verleiding is.

De vrouwen worden niet door hun mannelijke verleider opgehaald. Nope, zij blijven in de hotelkamer waar de vrouwen eigenlijk met hun vriendjes zouden slapen. Date nummer één staat gewoon al de eerste avond op het programma. Temptation Island is nu al heel anders dan ooit.

En kunnen we het nog even over het laatste shot hebben, want hoezo komt Kimberley uit de badkamer van Heikki lopen? To be continued.

Wij hebben al voorspeld of ze bij elkaar blijven of niet:

De feiten liegen er niet om! Deze hints verraden of de koppels Temptation Island wél of niet hebben overleefd

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 1: de grootste plottwist OOIT
Sluiten