Renée
Renée | LinkedIn Life 04/04/2019

Shit: Milou kan Jietse niet meer op afstand houden in de nieuwste Temptation Island aflevering

Jaaaaa, pak de popcorn erbij want we gaan Temptation Island aflevering 10 online kijken. Nu denk je misschien, huh, popcorn? Temptation is toch saai? Nee, het is niet saai en ja, we schreven gisteren al dat er heel wat gaat gebeuren in deze aflevering.

Terwijl we Temptation Island aflevering 10 online kijken weten we namelijk dat Heikki zijn geliefde Milou mag bespioneren op date. Alles voor de kijkcijfertjes.

Temptation Island aflevering 10 online kijken

Wil je de aflevering ook online kijken? Het staat nú op Videoland. Maar je kunt natuurlijk ook onze recap lezen, zodat je weer helemaal up-to-date bent:

De zware regenval in Villa Riva is misschien wel een metafoor voor hoe de aflevering gaat verlopen. Milou liet zich volledig gaan in aflevering 9, maar ze werd gewoon in haar eentje wakker. Jietse is met volle gas een vertrouwensband aan het opbouwen, zodat Milou de mist in gaat. Eigenlijk een naaistreek, want Milou heeft al zoveel problemen met mannen vertrouwen.

Maar goed, het is Temptation Island en het spelletje gaat gewoon door. De twerkwerkshop van Milou is voor Heikki in ieder geval reden genoeg om compleet door het lint te gaan. Ze heeft nu écht een regel verbroken dus mocht er vandaag een kampvuur zijn…

Heikki wil niet de date van Milou volgen

Plottwist: zodra Heikki de kans krijgt om Milou te zien tijdens haar date klapt hij dicht. Hij ziet het to-taal niet zitten en besluit om twee dames te sturen. We weten allemaal hoe vrouwen de FBI kunnen uithangen, dus dat is geen slechte keuze van ‘m.

Milou heeft niks door tijdens haar dreamdate en neemt Jietse uiteraard mee. Is dit het moment waarop ze de fout ingaat? Kimberley en Demi gaan in ieder geval verslag doen.

De date van Rodanya

Ondertussen gaat Rodanya op date met de knappe Gaetan en serieus? Ze moet weer peddelen en daar heeft ze totaal geen zin in. Ze is enorm geïrriteerd dat ze weer zo’n date heeft. Arme jongen. Waar zij nog wel op date wil met hem, wil hij haar echt niet nog een keer 1-op-1 meemaken omdat ze zo zeurde. Aiiii.

De groepsdate

Omdat Heikki besloot om mee te gaan op de groepsdate in plaats van naar zijn vriendinnetje kijken, zijn de mannen compleet. Ze mogen op een luxe jacht de dag doorbrengen, maar er hing gelijk al een bepaalde sfeer door de FBI praktijken van Kimberley en Demi.

De date van Milou

Milou vertelt dat ze onwijs jaloers is op Laura. “Ze is zo zeker van haar zaak dat Roger niet vreemdgaat, daar ben ik jaloers op. Dat zij dat kan en ik niet.” Jietse legt meteen haar pijnlijke punt bloot.

“Je zegt nu: ik doe mee aan Temptation Island, omdat het mijn enige hoop is om Heikki volledig te vertrouwen. Maar als je hieruit komt en het is over, ga je hem dan 100 procent vertrouwen?” Het antwoord is nee, dus waarom doet ze dan mee? Dit kan dan toch niet de enige reden zijn?

Ze wil Jietse na Temptation nog graag zien, maar wat BEDOELT ze daarmee? Heikki gaat dit niet leuk vinden. Kan ze Jietse nog langer op afstand houden?

De verleidsters dikken het verhaal in Temptation-stijl flink aan bij Heikki. Ze vertellen dat Milou Jietse bij haar laat slapen, maar vergeten er spontaan bij te vermelden dat ze zei dat hij niet in hetzelfde bed mag liggen. “Je verdient dit gewoon niet.” Sorry, er is nog niks ergs gebeurd. Slim spel van de meiden, maar Heikki had beter zelf kunnen gaan.

Gaetan verleidt Demi

Waar de date met Rodanya letterlijk in het water viel, gaat het tussen Gaetan en Demi een stuk makkelijker. Op een vriendschappelijke manier komt hij steeds dichterbij haar en ze vindt het totaal niet erg. Als één man kans zou maken bij haar, dan is hij het op dit moment.

In Baan Asan beseft Sidney hoe erg hij zijn vriendin mist en dat zijn hormonen op hol slaan. Tot zover de aflevering. We weten niet of Milou naast Jietse lag, maar we weten wel dat Heikki kapot is.

Reageer op artikel:
Shit: Milou kan Jietse niet meer op afstand houden in de nieuwste Temptation Island aflevering
Sluiten