Renée
Renée | LinkedIn Life 3 april 2019

Milou slaapt in de volgende aflevering samen met Jietse en Heikki mag toekijken

We zijn inmiddels bijna toe aan Temptation Island aflevering 10. De tussenstand? Iedereen bewijst nog steeds dat ze trouw zijn aan elkaar en de verleiders zijn inmiddels zo hitsig dat ze het slecht trekken. Hoog tijd om het voorproefje voor de nieuwe aflevering met je door te nemen.

Zoals altijd krijg je iedere week een teaser van de nieuwe aflevering te zien. Wat staat je te wachten in Temptation Island aflevering 10? Beautify praat je bij.

Het voorproefje van Temptation Island aflevering 10

Milou en Jietse zijn samen op date en sorry, wat? Heikki mag van een afstandje mee kijken. Dat is pas killing, want dan zie je hoe jouw vriendin verleid wordt door iemand waarvan je wéét dat ze hem ziet zitten. En nog erger: je mag niks doen.

Vanuit een busje kijkt Heikki toe en Lizzy gooit nog eens extra olie op het vuur. ‘Milou is niet echt te vertrouwen.’ De vraag is of Heikki zelf wel in het busje zit, want we zien in de beelden twee verleidsters dramatisch toekijken. Oehhhhhh.

Het wordt nog erger, want de aflevering sluit af met een beeld van Jietse zonder kleding die de gordijnen van een hotelkamer dicht doet. Is dit de hotelkamer waar hij samen met Milou slaapt en kijkt Heikki nog altijd mee?!

Lees ook: Hebben Heikki en Milou Temptation overleefd? Nieuwe ontwikkelingen bewijzen van niet

Demi en Gaetan worden closer

Demi heeft eerder aangegeven dat de knappe verleider Gaetan niet haar temptation is, maar ze kan het wél bijzonder goed met hem vinden. Je ziet ze knuffelen, terwijl hij zegt: ‘Je hebt mijn hart gestolen.’

Hoewel het op dit punt absoluut niet meer is dan vriendschap kunnen we ons zo voorstellen dat Sidney knettergek wordt bij het kampvuur. Gaat er nu eindelijk iets gebeuren waar Nederland al negen afleveringen op aan het wachten is?

Lees ook: Waarom dit seizoen van Temptation Island juist super sterk is

Reageer op artikel:
Milou slaapt in de volgende aflevering samen met Jietse en Heikki mag toekijken
Sluiten