Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 29 maart 2017

Temptation Island aflevering 10: Dit zijn de eerste spannende beelden

Vanavond is het zover, dan wordt Temptation Island aflevering 10 op de Belgische zender uitgezonden. Morgenavond in Nederland zien wij pas aflevering 9, maar zoals je waarschijnlijk wel weet lopen ze een week voor in het land van de Vlaamse frietjes. Hier zie je de eerste beelden (pas op, spoiler alert!).

UPDATE 29 MAART 22:56: KIJK HIER AFLEVERING 10 HELEMAAL!

Voor niet meer kan wachten en met smart zit te wachten op de volgende aflevering, dit zijn alvast de eerste beelden van Temptation Island aflevering 10. Na de oh zo heftige aflevering 9 waarin de vrouwen massaal wraak namen op hun mannen, willen we natuurlijk allemaal weten wat er verder nog staat te gebeuren.

Immers, vrijwel iedereen is vreemdgegaan behalve Niels (oké, zijn voet wel). En nu staat de dreamdate voor de deur. 24 uur op date met je favoriete verleider of verleidster. En tsja, aangezien er al genoeg is gebeurd, verwachten we dat er meer dan ooit zal gaan gebeuren. Genieten dus.

Het voorstukje zegt alvast genoeg. De heftige beelden tonen aan dat de aflevering meer dan heet en vunzig gaat worden. En is dat nou Niels die ook vreemd lijkt te gaan als de infrarood camera aan gaat? …

Kijk ‘m nog heel even en verheug je op vanavond dan komt Temptation Island aflevering 10 op televisie:

Ohja, woon je niet in België, wij doen natuurlijk ons uiterste best het linkje te vinden waar je ‘m kunt kijken na afloop. We verwachten rond 23:00 uur vanavond een update te kunnen doen. Hou Beautify.nl in de gaten!

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 10: Dit zijn de eerste spannende beelden
Sluiten