Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 11 april 2019

Temptation Island aflevering 11: de nieuwe kampvuurbeelden maken Milou boos

We hebben er even op moeten wachten maar op dag elf krijgen de kandidaten eindelijk weer kampvuurbeelden te zien van elkaar. En dat terwijl ze al zo slecht hebben geslapen want in het resort bij de mannen heeft zo’n beetje iedereen een vreselijke nachtmerrie over zijn vriendin gehad. Wordt die nachtmerrie realiteit?

Afgaande op de eerdere beelden en het uitgebreide verslag van Demi en Kimberley gaat Heikki er echt vanuit dat zijn vriendin verliefd aan het worden is op een ander. Voor hem zijn de nieuwe kampvuurbeelden dus al helemáál spannend.

Nieuwe kampvuurbeelden op Temptation Island

Blijkbaar is er overdag niet veel gebeurd want nadat de presentatoren in de ochtend hebben verteld dat er een nieuw kampvuur komt verspringen we meteen naar de avond. Chill hoor want daar kijken we natuurlijk voor.

De beelden van Rodanya en Morgan

Rodanya krijgt als eerst beelden te zien van haar Morgen. Eindelijk vermaakt hij zich en staat hij leuk mee te doen met de groep. Daar wordt Rodanya blij van totdat ze nog een beeld krijgt van zijn date met Emma. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en hij koopt een armbandje voor haar. Even later schiet hij nog met een waterpistool op haar in het zwembad en we zien hier toch een tikkeltje jaloezie bij Rodanya.

Morgan krijgt beelden te zien van Rodanya’s date met Gaetan die volgens haar niet zo geslaagd was omdat ze een hekel heeft aan peddelen. Morgan kan er wel om lachen en hij herkent zijn prinsesje er wel in.

De beelden van Sidney en Demi

Sidney krijgt eerst beelden van Demi te zien en daar wordt hij niet echt vrolijk van. Niet zo zeer vanwege Demi maar wel vanwege de harde woorden van Jaimy die zegt dat Sidney lelijk is. Dat valt niet echt lekker en we mogen hopen dat de twee niet naast elkaar in het vliegtuig zaten.

Op het tweede beeld knuffelt Demi met Gaetan en tilt hij haar op zijn schouder. Gaetan zegt dat hij er altijd voor Demi zou zijn en dat tot grote ergernis van Sidney.

Demi krijgt het intieme gesprek van Sidney en verleidster Demi te zien. Het lijkt haar niet zo veel te doen en ze is blijer met deze beelden dan met het kampvuur van de vorige keer toen Sidney verklaarde alles te betalen. Op het tweede beeld ziet Demi een aangeschoten (zeg maar gerust dronken) Sidney die met barkrukken gooit. Ze schrikt niet van de beelden maar schaamt zich er wel een beetje voor.

De beelden van Roger en Laura

Roger krijgt wederom (sorry Laura) weer beelden te zien van een verveelde Laura. Ze gaat vroeg slapen, wil zelfs niet voor één keertje mee het zwembad in duiken met de groep en staat liever alleen toe te kijken. Volgens Roger is ze gewoon nog niet gewend aan de Temptation Island situatie.

Vervolgens krijgt Laura de beelden te zien van Roger waar hij zegt dat Laura niet zijn Temptation is. Hier hadden we toch echt wel een verdrietige of boze reactie verwacht maar neen Laura verrekt geen spier en dat vinden we eigenlijk best wel shocking want dit zou je vriend niet over jou moeten zeggen.

De beelden van Heikki en Milou

Heikki ziet Milou twerkend op de tafel staan tussen de hongerige verleiders in. Verder wordt hem nog even getoond dat Jietse Milou een armbandje gaf dat enkel zij twee dragen. Volgens Heikki heeft Milou met het twerken tenminste één regel gebroken en dat geeft hem echt een kutgevoel.

Op het volgende beeld wordt bevestigd dat Kimberley en Demi een eerlijk verslag hebben gedaan van de date en Heikki vindt dat alles behalve leuk om te zien. Hij twijfelt of het liefde of vriendschap is tussen Milou en Jietse. Dat is nog niet alles want Milou en Jietse hebben weer naar elkaar uitgesproken dat ze het ‘echt heel moeilijk hebben’.

De beelden die Milou van Heikki te zien krijgt maken haar boos. Ze ziet dat haar vriend intiem met Ayleen staat te dansen en wederom komt Ayleen aan het woord en zegt dat Heikki achter de camera’s echt stiekem doet. Ook krijgt Milou het gesprek te zien tussen Heikki en Ayleen waarin hij zegt dat hij wakker heeft gelegen van zowel Milou als Ayleen.

Milou vindt het echt fucking triest en ze is boos. Ze denkt dat Heikki twijfelt tussen haar en Ayleen en ze weet echt niet hoe ze hier nog uit gaat komen met vriendlief Heikki.

Tactiek van de vrouwen als de mannen terugkomen

Bij terugkomst in de villa hebben de verleidsters zich verkleed als pornstars en Lizzy zegt dat ze gewoon wijdbeens op de bar gaan liggen zodat de mannen niet om ze heen kunnen. Er heerst nog best een prima sfeer behalve dan dat Sidney het weer op een zuipen zet omdat hij niet tegen de opmerkingen van verleider Jaimy kan.

Demi staat in de andere villa weer gezellig met Gaetan te knuffelen en ze is blij dat hij in haar leven is gekomen (als vriend). Rodanya maakt weer gretig gebruik van het luisterend oor van Danicio want ze is eigenlijk best wel jaloers op Morgan en verleidster Emma.

Aflevering 12

De volgende aflevering wordt weer juicy wat we horen Rodanya zeggen dat ze niet weet of ze Morgan wel terug wil zien. Ayleen maakt Heikki helemaal gek (en hij moet een keer zwichten). Jaimy zegt nog even tegen de cameraman dat hij Heikki’s waiffie gaat neuken. We kunnen oprecht niet wachten tot volgende week.

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 11: de nieuwe kampvuurbeelden maken Milou boos
Sluiten