Renée
Renée | LinkedIn Life 9 apr 2019

In de nieuwste Temptation Island teaser smeekt Heikki Milou om te stoppen met Jietse

Hoe snel gaat de tijd? We zijn inmiddels beland bij Temptation Island aflevering 11 en Beautify zou Beautify niet zijn als we het voorproefje niet zouden delen met je. Nu kom je er namelijk eindelijk achter of en wát er gebeurd is tijdens de wilde nacht van Milou en Jietse.

Of nou ja, wilde nacht… Grote kans dat aflevering 11 van Temptation Island weer heel onschuldig begint. Hoe dan ook wilde Milou graag weten of er camera’s in hun kamer hing. Het antwoord is nee, dus heeft Jietse bij haar in bed geslapen?

Voorproefje van Temptation Island aflevering 11

In aflevering 11 zie je in ieder geval dat Heikki er compleet doorheen zit. Na de spionage praktijken van verleidsters Kimberley en Demi kijkt ‘ie ongelukkiger dan ooit. ‘Milou, stop ermee voordat het te laat is’, smeekt ‘ie in z’n biecht. De grens is voor hem bereikt.

Het kampvuur belooft in ieder geval één en al drama. Niet alleen krijgt Heikki te zien wat zijn Milou aan het doen is, Laura krijgt ook slecht nieuws te horen. Zo vertelt Roger dat ze qua uiterlijk niet zijn Temptation is.

Gelukkig heeft ze dat zelf al goed gepraat via Instagram Stories, dus we weten dat ze waarschijnlijk niet heftig reageert. Aan de andere kant is de relatie wél verbroken, dus nu weten we alsnog niks.

Demi schaamt zich

Annelien probeert tijdens het kampvuur juice uit Demi te trekken. Blijkbaar heeft Sidney iets gedaan of gezegd waarvoor ze zich schaamt. Ondertussen biecht Sidney op hoe onzeker hij is, dus hoe stabiel zijn de twee aan het einde van het programma?

Tot slot eindigen we met een beeld van verleidster Emma. Ze vertelt dat Morgan heel zwak is, maar hé… De verleiders zeggen wel meer dingen om het programma spannend te maken. Eerst zien, dan geloven.

Vergeet dus niet om morgen samen met de Beautify redactie vooruit te kijken via Videoland.

Lees ook: Shit: Milou kan Jietse niet meer op afstand houden in de nieuwste Temptation Island aflevering

Reageer op artikel:
In de nieuwste Temptation Island teaser smeekt Heikki Milou om te stoppen met Jietse
Sluiten