Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 3 apr 2017

Dit is alles over Temptation Island aflevering 11 wat er tot nu toe bekend is (incl. beelden!)

Aflevering 10 is afgelopen week al uitgezonden in België. Aanstaande donderdag krijgen we aflevering 10 in Nederland te zien. Maar voor iedereen die alvast wil weten wat er bekend is over Temptation Island aflevering 11, je bent aan het goede adres.

Even in de herhaling: aflevering 10 was, hmmm, lichtelijk romantisch te noemen zelfs. Meerdere verleiders gaven hun gevoelens toe, de vrouwen behalve Lize probeerden weer sterk te zijn, anderen huilden om onbeantwoorde gevoelens en Lize en Ken waren tot over hun oren verliefd.

De echte actie vond plaats in aflevering 8 en aflevering 9 waar we met volle verbazing naar zaten te kijken. En ja natuurlijk gebeurde er nog wel iets in aflevering 10. Jolien heeft zich écht niet gedragen met Karim en ook Niels kon zijn handen in hun thuisbioscoop niet bij zich houden.

Niet de spannendste aflevering ooit dus, maar met Niels die zijn tong in Parastoo stak kunnen we bij deze officieel melden dat IEDEREEN is vreemd gegaan dit seizoen. Wij herhalen in hoofdletters: IEDEREEN. Hatseklats. Dat is meer actie in de taxi dan we óóit hebben gezien. En dat belooft wat voor het weerzien van de koppels wat in Temptation Island aflevering 11 gaat plaatsvinden.. Jerry Springer 2.0.

“Jeffie, besef jij hoe waardeloos ik me voelde?”

Wat we tot nu toe hebben

Dat de koppels elkaar gaan treffen is één ding dat zeker is. En sommige beelden hebben ze al gezien en sommige dingen nog helemaal niet.

Jeffie & Lize

Al het hele seizoen beweren boze tongen dat Lize expres alles heeft aangegrepen om een reden te zoeken om met Ken te gaan. In het begin was dat vooral het ophemelen van zijn karakter maar nadat Jeffie had gezoend met Natasja waren alle remmen los. Tot nu toe is te zien dat Jeffie bij de ontmoeting met Lize zwaar verontwaardigd reageert.

Lize is zichzelf aan het verantwoorden en Jeffie zegt alleen maar “what the fuck” en “wie the fuck denk je wel niet dat ik ben”. Maar ehm Jeffie? In aflevering 10 werd jij toch zelf ook verliefd op Natasja en liet je haar bovenop je zitten?

Jolien en Herbert

Herbert gaat toegeven dat hij seks heeft gehad met Saartje. En dat is niet de eerste keer dat Herbert Jolien bedriegt. Als Jolien echter zegt dat ze gekust heeft zie je dat Herbert met zijn vuist in het bankje slaat. Weegt volgens ons nog steeds niet helemaal tegen elkaar op maargoed. Jolien is degene die keihard huilend wegloopt. Zou ze het Herbert weer vergeven?

“Het spijt me schat”. “Ik heb het ook verpest”

Lisa & Merijn

Dat Lisa zich anders gedroeg voor de camera’s hebben we allemaal kunnen zien. Ze deed zich heel braaf voor als er gedraaid werd en zodra ze dacht dat de camera’s uitgingen, ging ze los. Tenminste, dat laten de makers ons en Merijn geloven. Merijn ontploft dan ook als Lisa gezegd lijkt te hebben dat ze niets heeft gedaan. Misschien is ze de tongzoen met Jolien en Giuseppe even vergeten.

Rosanna & Niels

De enige omhelzing die er tot nu toe zichtbaar is. Ze storten huilend in elkaars armen en geven toe dat ze fout hebben gezeten. Als Rosanna echter toe gaat geven dat ze seks heeft gehad met King Kong Alex loopt Niels weg om vervolgens zijn woede op de fakkels te botvieren.

En dit is nog maar 24 seconden van wat ons drie kwartier te wachten staat in Temptation Island aflevering 11. Dat belooft wat. Want er is natuurlijk nog véél en véél meer gebeurd dan datgene waarop we nu reacties hebben. Zullen de programmamakers nog beelden van de dreamdate laten zien? Gaat er een koppel hand in hand naar huis? We weten het pas over een paar dagen..

Bekijk de eerste 24 seconden van Temptation Island aflevering 11 alvast hier:
P.s. we denken dat ze schreeuw van Lisa is, en jullie?

Aflevering 10 nog niet gezien? Die kun je hier kijken

Reageer op artikel:
Dit is alles over Temptation Island aflevering 11 wat er tot nu toe bekend is (incl. beelden!)
Sluiten