Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 18 april 2019

Temptation Island aflevering 12: Ayleen komt nog een stapje dichter bij Heikki en sneakt zijn kamer in

Een nieuwe dag breekt aan in de villa en dat is tevens één van de laatste dagen. Voor de verleiders en verleidsters betekent dat dat ze alles moeten geven om een plekje op de dreamdate te veroveren. Dé uitgelezen kans op privétijd met de koppels om toe te slaan als een luipaard.

In de villa bij de mannen wordt er nog gefeest tot in de vroege uurtjes en Ayleen zoekt een kans om Heikki te bespringen. Ze wacht tot Heikki naar bed gaat en sneakt zijn kamer in. Helaas iets te laat want deze gozer ligt letterlijk binnen drie seconden te tukken.

Aflevering 12 van Temptation Island

In de villa bij de vrouwen is het rustig. Milou wordt verdrietig wakker en is boos op Heikki. Ze is ontzettend onzeker over zichzelf (met name door haar vorige relaties) en ze kan niet geloven dat Heikki tussen haar en Ayleen twijfelt.

Ook Rodanya wordt niet vrolijk wakker want ze is nog steeds boos omdat Morgan met een waterpistool achter Emma aan ging. Oplossing: ze doet waar ze zich zelf goed bij voelt en kan hier doen wat ze wilt. Ze vraagt zich alleen wel af hoe ze hier nog uit gaat komen met Morgan.

Date draait om vertrouwen

Iedereen gaat vandaag op date en de koppels mogen allemaal hun favoriete verleider of verleidster uitzoeken, máár het draait om vertrouwen dus het is handig om iemand te kiezen die ze echt vertrouwen. Morgen gaat met Tisha, Heikki neemt Kimberley mee, Roger kiest Emma en Sidney wil met Demi. In de andere villa kiest Milou (verrassend genoeg) voor Jaimy, gaat Rodanya met haar favoriet Danicio, Laura kiest voor Jietse en Demi gaat met bff Gaetan.

De koppels hebben allemaal exact dezelfde date en ze worden allemaal geblinddoekt. Op de eerste locatie wordt partneryoga gedaan, op de tweede locatie worden henna tattoo’s gezet, op de derde locatie maken de verleiders pannenkoeken voor hun date en op de laatste locatie vindt een blinde proeverij plaats.

Stout feestje in de villa van de mannen

De verleidsters maken zich op voor een wilde avond en trekken hun stoute verpleegsters pakjes aan. Terwijl de dames zich opdirken kruipt Heikki achter de camera om Milou te smeken te stoppen met haar flirterige gedrag richting Jietse. Hij kan echt niet zonder haar en wordt er facking jaloers van.

Lang hoeft Heikki niet te treuren want de dames maken hun entree als verpleegsters en de mannen kunnen hun ogen niet van de verleiding afhouden. Ayleen richt haar pijlen voor de volle honderd procent op Heikki en ze maakt hem helemaal gek. Ze weet dat ze nú moet toeslaan anders gaat het niet meer gebeuren. Ze staat tussen de benen van Heikki en te dansen en loopt achter hem aan naar de slaapkamer. Met weinig resultaat behalve een Heikki die het bloedheet heeft.

Schuimparty bij de vrouwen

Er wordt in de villa bij de vrouwen een schuimparty gehouden. Zelfs Laura komt een beetje los. Milou komt niet echt in de mood en vertrekt naar haar slaapkamer. Verleider Jaimy loopt achter haan aan en wil graag een luisterend oor bieden (yeah right?! Jaimy).

Gelukkig trapt ze er niet in en ze gaat lekker in bed liggen. Vervolgens sneakt Jietse nog even naar haar slaapkamer om te zeggen dat hij er echt voor haar wil staan. Hem vinden we dan wél weer heel oprecht overkomen.

Eind goed al goed, de koppels hebben nog geen grote misstappen begaan maar we weten allemaal wat de dreamdate nog kan veroorzaken.

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 12: Ayleen komt nog een stapje dichter bij Heikki en sneakt zijn kamer in
Sluiten