Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 13 apr 2017

YES! Temptation Island aflevering 12 – de allerlaatste- staat online en je kunt ‘m nu hier kijken

De aller- allerlaatste Temptation Island aflevering staat online. Vanavond wordt in Nederland aflevering 11 uitgezonden; het kampvuur. In België is gister al aflevering 12 op televisie geweest. Mocht je niet meer kunnen wachten dan kun je Temptation Island aflevering 12 nu al kijken.

Temptation Island aflevering 12 draait allemaal om de thuiskomst van de koppels. Hoe gaat het met ze een paar maanden na het avontuur? In aflevering 11 zagen de koppels elkaar na tien dagen op een Thais eiland weer terug. Bij het warme kampvuur laaiden de emoties flink op. De koppels vlogen elkaar met woorden in de haren en een paar rekwisieten zijn gesneuveld omdat niet iedere man zich kon inhouden.

Maar ondanks dat we eindelijk konden zien hoe de koppels op elkaar reageerden na het zien van alle beelden, bleef iedereen met veel vraagtekens zitten. Je zag immers maar kleine gedeeltes van de gesprekken en alleen de pure woede op dat moment. Maar daarna gingen ze slapen en met het vliegtuig naar het huis waarin sommige stelletjes zelfs samenwoonden.

De grote vraag was dan ook, zouden ze er nog uitkomen? Als de eerste woede was gezakt? De ‘after’ aflevering, die een paar maanden na thuiskomst is opgenomen, kun je nú bekijken. Je krijgt eindelijk antwoord op de vraag wie de temptation echt hebben overleefd en welke koppels hun hart op de bodem van de oceaan hebben gelegd.

Bekijk Temptation Island aflevering 12 nu hier of klik op de foto.

Heb je op dit moment geen tijd om de aflevering te kijken? Dan hebben we ook voor je uitgeschreven wat er met de koppels is gebeurd. Pas op, mega spoilers.

Qua aflevering is deze helaas de allerlaatste. We kunnen alleen maar duimen voor een nieuw seizoen. Tot die tijd komen er vast nog wel wat roddels naar boven.

Reageer op artikel:
YES! Temptation Island aflevering 12 – de allerlaatste- staat online en je kunt ‘m nu hier kijken
Sluiten