Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 25 april 2019

Temptation Island aflevering 13: Sidney draait compleet door na het zien van de laatste kampvuurbeelden

De koppels houden het al dertien dagen vol op Temptation Island en vertrekken bijna op dreamdate. Voordat ze gaan wordt er natuurlijk nog even wat olie op het vuur gegooid want ze zullen vanavond voor de laatste keer kampvuurbeelden van hun partner zien.

Het laatste kampvuur is beslissend want bij foute beelden zullen de koppels eerder geneigd zijn zelf een misstap te begaan en dat is natuurlijk precies waar de programmamakers (en wij stiekem ook een beetje) op zitten te wachten. Het blijft tenslotte Temptation Island.

Het allerlaatste kampvuur van Temptation Island

De spanning bouwt zich niet te lang op want we beginnen meteen met de beelden die Milou van Heikki te zien krijgt. Ayleen staat in een verpleegsterpakje voor hem te dansen en loopt achter Heikki aan naar zijn kamer. Het beeld stopt en dat betekent een wel héél groot open einde.

Milou laat zich er niet te zeer door van haar stuk brengen. Vervolgens krijgt Heikki beelden te zien van Milou en die maken hem woedend. Niet vanwege Milou maar wel vanwege de grootspraak van Jaimy die zegt dat hij zijn waiffie gaat neuken. En ja, dat vinden wij ook respectloos.

Laura krijgt vervolgens beelden van Roger te zien die vrolijk staat te dansen met Lizzy en veel plezier maakt. Laura is heel blij om te zien dat hij zich zo amuseert. Roger krijgt beelden van Laura te zien waar ze staat te dansen op het schuimfeest en zich iets meer lijkt te vermaken dan voorheen.

Rodanya en Morgan

Dan krijgt Rodanya de beelden van Morgan te zien. Hij proost met Emma en hangt veel om haar heen. Rodanya vindt het echt niet leuk om dat te zien want ze hebben het wel héél gezellig met elkaar en het hoeft niet verder te gaan dan dit.

Morgan krijgt beelden van Rodanya te zien waarop ze wederom met Danicio is. Hij legt zelfs een hand op haar schouder en kust haar goedenacht. Dit is niet de Rodanya die Morgan kent. Hij krijgt nog een beeld waarop Rodanya haar zorgen uitspreekt over hun relatie en dat ze niet per se zin heeft om Morgan weer te zien en dat komt hard aan.

Sidney draait door

Dan krijgt Demi beelden te zien van Sidney. Hij smijt weer wat dingen van de tafel af. Op het tweede beeld vertelt hij tegen Heikki dat hij 76 dames heeft geneukt. Demi herkent hem echt niet en ze snapt niet waarom hij zich zo dom gedraagt. Sidney krijgt vervolgens beelden te zien van Demi waar ze partneryoga met Gaetan doet. Gaetan vertelt over hun super goeie klik. Sidney vindt het leuk om te zien dat Demi het naar haar zin heeft en als hij eerlijk is mag hij Gaetan wel en is hij zeker welkom op de koffie. Hij ziet eruit als een grappige gozer.

Op het tweede beeld zegt Demi dat ze geen zin heeft om Sidney te zien en ook geen zin heeft in de vlucht terug. Dan barst Sidney in tranen uit en hij wordt zelfs boos op Rick en zegt dat hij z’n mond moet houden anders wordt hij alleen maar bozer. In de auto terug naar het resort wordt het alleen maar erger. Hij flipt helemaal uit. Hij schreeuwt alles bij elkaar. Aangekomen op het resort vliegt Sidney de auto uit en hij wil dat de camera’s opflikkeren. Hij is woest. Hij duwt de cameraman weg. Smijt in z’n kamer nog wat spullen weg. Roger pakt zijn boksspullen erbij zodat hij even los kan gaan om zijn woede kwijt te raken.

In de volgende aflevering gaan de koppels eindelijk op dreamdate en wij zijn benieuwd of iedereen dit nog tot het einde gaat volhouden.

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 13: Sidney draait compleet door na het zien van de laatste kampvuurbeelden
Sluiten