Renée
Renée | LinkedIn Life 24 april 2019

Wat erg! Heikki wordt helemaal gek als hij zijn kampvuurbeelden ziet morgen

Yessss, morgen staat er een gloednieuwe aflevering van Temptation Island op Videoland. Maar wat kunnen we precies verwachten van aflevering 13? Beautify praat je bij.

In de vorige aflevering zagen we dat de koppels het steeds moeilijker vinden om elkaar trouw te blijven. Sterker nog, sommige meiden kijken er helemaal niet naar uit om hun vriend terug te zien. Eens kijken of dat in Temptation Island aflevering 13 uit de hand loopt…

Een voorproefje van Temptation Island aflevering 13

We hebben het voorproefje van Temptation Island aflevering 13 bekeken en als we Rodanya mogen geloven wordt Morgan helemaal gek. Heeft het te maken met de zoen (op de wang) die Danicio haar gaf? Dat hij constant in haar buurt is? Dat ze heeft gezegd dat ze Morgan niet wil zien?

We hebben zoveel vragen en we krijgen van Morgan het antwoord. “Ik vind dat ze mij een beetje voor schut zet, eigenlijk.” Ondertussen is Milou in tranen omdat ze geen idee heeft of Heikki haar nog trouw is. Ze ziet het absoluut niet zitten dat hij met Ayleen op dreamdate gaat en uit haar frustraties bij de meiden.

In het volgende shot zie je dat Heikki compleet flipt omdat hij beelden ziet van Jaimy. En het zijn niet zomaar beelden, hij vertelt daarin wat hij van plan is met Milou. Oei. “Ik ruïneer die gast.” Zo te zien is Heikki Milou dus helemaal niet vergeten.

Niet alleen Heikki is boos, Sidney gaat al helemaal door het lint. We hebben geen idee waarom, maar waarschijnlijk ziet hij beelden van zijn Demi met verleider Gaetan. “Ik heb er echt geen zin meer in op deze manier. Waarom verdien ik dit? Dag in dag uit doe ik alles voor dat ***** meisje.”

Dan komt hét shot dat al keer op keer is getoond: Sidney dreigt dat de camera nu echt weg moet, omdat hij zo boos is en alleen maar agressiever wordt. To be continued.

Lees ook: Wat nou drama? Morgan en Rodanya zijn blijkbaar nog altijd bij elkaar

Reageer op artikel:
Wat erg! Heikki wordt helemaal gek als hij zijn kampvuurbeelden ziet morgen
Sluiten