Renée
Renée | LinkedIn Life 2 mei 2019

Holy sh*t! Rodanya gaat keihard vreemd tijdens de dream date en Danicio bewijst het

Yessss, we gaan weer Temptation Island aflevering 14 online kijken. Zoals je weet kijk je vooruit via Videoland, maar mocht je de aflevering niet gezien hebben óf geen Videoland hebben, dan praten we je in dit artikel alvast bij.

In Temptation Island aflevering 14 is het tijd voor de dream date. In de teaser kon je al zien (of lezen) dat het er heftig aan toegaat. Eens zien of het inderdaad zo intens is als de programmamakers doen lijken.

Temptation Island aflevering 14 online kijken

Zit je er klaar voor en wil je spoilers? Mooi, want die gaan we nu met je delen. Het regent in ieder geval keihard bij Baan Asan wat hopelijk geen voorspelling is voor hoe de dream dates gaan verlopen. Sidney is natuurlijk onwijs gekwetst omdat Demi uitsprak dat ze er niet naar uitkijkt om hem te zien. Plottwist: Sidney wil verleidster Demi helemaal niet meenemen op date. Wordt vervolgd.

Het hoogtepunt vindt vandaag plaats en dat is top, want het wordt tijd dat er weer wat spannends gebeurt. Wie kiest wie voor de dream date? Verrassing, Rodanya kiest voor Danicio, Milou voor Jaimy. Demi zou graag met Gaetan op date gaan, maar hij is door Laura afgepakt. Of toch niet: want Gaetan slaat Laura keihard af. Pijnlijk.

“Ik moet dat weigeren. We hebben echt wel een leuke klik, maar ik denk dat iemand anders mij op dream date moet vragen.” De ongemakkelijkheid doet echt pijn aan je hart. Auw. Ze kiest voor Maxime die in haar gezicht zegt dat ‘ie heel graag meegaat, maar in de camera’s flipt. “Ik ben NOOIT iemands tweede keuze, maar ik dacht: mijn moeder heeft mij beter opgevoed.”

Heikki neemt Ayleen mee en dat verbaast je waarschijnlijk niet. Morgan kiest voor Emma omdat hij de laatste dagen zoveel met haar is en Roger? Die gaat voor Armanda. Uhhh, hebben zij ooit gesproken met elkaar? Sidney neemt tóch Demi mee, dus dat laat wel zien dat hij nu geen man van zijn woord is.

De dream date

De koppels verblijven op de meest romantische plekken die Thailand te bieden heeft. En geloof ons, daar zou jij ook wel met je lover willen verblijven. Maar toch: met de camera’s in de buurt is iedereen op zijn of haar hoede. Hoe ver zou Rodanya tijdens haar yogadate gaan zónder camera’s? Want nu wordt Danicio afgewimpeld.

Morgan is in ieder geval al zover dat hij een punt achter de relatie met Rodanya wil zetten als haar antwoord over hem niet willen zien hem niet zint. “Er zijn nog wel wat punten waaraan te werken valt.” Duidelijke taal.

Milou en Jaimy

Milou en Jaimy gaan parasailen als date en het ziet er allesbehalve romantisch uit. We zijn heel benieuwd of de verleider de move gaat maken die hij naar eigen zeggen zou maken, want er hangt nog geen spanning in de lucht. Sterker nog, ze verdrinkt bijna. “Ik denk: het is voorbij. Ik ga dood op Temptation Island.” Ze krijgt een immense paniekaanval en Jaimy probeert haar te kalmeren.

Tijdens het eten gaat Jaimy stapje voor stapje verder om Milou te verleiden. Hij doet alsof hij knetterverliefd op haar is, terwijl de vraag is of hij net zo oprecht is als Jietse…

Demi en Gaetan

De innige relatie tussen Demi en Gaetan gaat steeds verder. Hij mag haar steeds vaker aanraken, maar toch lijkt het vriendschappelijk te blijven. Hoewel de gesprekken steeds dieper worden. “76 vrouwen geneukt. Ik vind het een beetje vies. We hebben drie jaar een relatie. Hij was 18 toen ik een relatie met hem kreeg… Dat betekent dat hij in vier jaar tijd 75 vrouwen heeft geneukt.”

Gaetan: “Dat kan niet. Dat is een Tim-uitspraak.” En daarmee slaat hij de spijker op z’n kop. Sidney heeft ondertussen een bord voor zijn kop, want hij heeft totaal niet door wat hij verkeerd heeft gezegd. Sterker nog, Demi mag blij zijn met een gozer als hij. “Vrouwen mochten willen dat ze een jongen als mij leren kennen.” Is goed.

Rodanya en Danicio

Rodanya probeert Morgan tijdens haar date zoveel mogelijk te vergeten. Misschien is ze wel meer klaar met hem dan ze van tevoren dacht. Ze is vooral aan het genieten van haar tijd met Danicio samen. Tot ze over het vreemdgaan van haar vriend begint te praten. Oei. Het is niet eens heel lang geleden dat Morgan over de schreef is gegaan.

Als je Gaetan mag geloven beweert Danicio al dat Rodanya van hem is. Wat is er gebeurd dat wij niet hebben gezien? Ze hadden tijdens de opnames al een afspraak gemaakt voor een date ná Temptation. Ze gaan sushi eten volgens Gaetan, waar Demi niks van weet.

Morgan en Emma

Morgan daarentegen kan Rodanya niet vergeten en hoopt op een goede afloop. Hij wil verder met haar omdat ze zo’n goede klik hebben en beste vrienden. “Dat je bijna denkt: zitten die twee nog wel in een relatie?” Daarmee vind je meteen het struikelblok in de relatie.

Wacht maar tot hij ziet wat er op haar date is gebeurd:

En dan OMG: Rodanya en Danicio zoenen

Je moet er 43 minuten en 25 seconden op wachten, maar dan is het zover. Danicio ligt voor geen meter op de grond, kruipt naar het schijnt bij Rodanya in bed en dan hoor je geluiden. Zoengeluiden, als het niet meer is dan dat. Er klinkt gekreun.

In een teaser voor de volgende aflevering zegt Danicio: “Tijdens de dream date zat ik op het puntje van haar bed. Toen trok ze me naar achter en toen begon ze me te zoenen.” Waaaaaaat.

Reageer op artikel:
Holy sh*t! Rodanya gaat keihard vreemd tijdens de dream date en Danicio bewijst het
Sluiten