Renée
Renée | LinkedIn Life 1 mei 2019

Uh oh! Er gaat iemand vreemd bij de dream date in Temptation Island morgen

Normaal gesproken is Temptation Island aflevering 14 één van de leukste afleveringen van het seizoen. De dream date staat dan op het programma en meerdere seizoenen is er bewezen dat relaties hier nog kunnen sneuvelen. Eens zien of dat dit seizoen wéér het geval is. Hierbij het voorproefje van de nieuwe afleveringen.

Zoals je weet is er iedere week aan het einde van de aflevering een teaser voor volgende week te zien. Beautify zou Beautify niet zijn als we dit niet uitvoerig met je bespreken. Komt ‘ie.

Het voorproefje van Temptation Island aflevering 14

Eén ding is zeker, de vorige uitzending was zeker eentje met de meeste emoties van het hele seizoen. Iedereen lijkt klaar te zijn met iedereen en vooral Sidney had het er zwaar mee. Zo zwaar dat hij zijn agressie niet meer onder controle kon houden. Oei.

We zijn vooral benieuwd of hij deze aflevering zijn emoties wel een beetje in bedwang kan houden. “Er hangt gewoon één grote pestpleuriswolk boven me.” Dat belooft niet veel goeds voor de laatste date.

Ayleen heeft plannen met Heikki

Ayleen biedt ondertussen alvast haar excuses aan Heikki aan en waarvoor precies is niet helemaal duidelijk. Tot nu toe heeft ze nog niks gekregen van hem, dus het is maar de vraag of dat bij de dream date wel lukt. “Bij dezen is het afgelopen voor jou. Jouw relatie is over.” Okurrrr.

Zoengeluiden

Wat geen verrassende keuze is, is dat Danicio met Rodanya op stap gaat. Is dit het moment dat ze gaan zoenen? We hebben zoveel vragen, want we weten ZEKER dat we zoenengeluiden horen.

Maxime is ondertussen woedend, want blijkbaar is hij de tweede keuze. Maar van wie? Van Demi, omdat Laura met Gaetan wil? Of juist van Laura, omdat Demi voor Gaetan koos? Dat weten we niet.

Jaimy gaat ervoor

Milou kiest uiteindelijk voor Jaimy en dat moet vast een opluchting zijn voor Heikki. Hij vreest vooral Jietse en die blijft zo te zien in de villa. Jaimy: “Dit was m’n laatste kans, ik ging gewoon all-in.”

Lees ook: Zo nep is Temptation Island: ‘Verleidster Demi uit bed gehaald om naar dronken Sidney te gaan’

Reageer op artikel:
Uh oh! Er gaat iemand vreemd bij de dream date in Temptation Island morgen
Sluiten