Renée
Renée | LinkedIn Life 9 mei 2019

SPOILER! De confrontatie tussen de Temptation Island koppels is heftig en we vertellen je er alles over

Het is donderdagochtend en dat is stiekem toch wel ons favoriete moment van de week. Waarom? We gaan Temptation Island aflevering 15 online kijken. Gisteren schreven we tot in de details wat je kunt verwachten in deze aflevering. De hereniging vindt nú plaats en we gaan je bijpraten.

Inmiddels ken je het riedeltje wel: je kunt Temptation Island aflevering 15 online kijken via Videoland of je moet nog even een week wachten voordat het op televisie is uitgezonden. Wij kijken via Videoland en praten je in dit artikel bij.

Temptation Island aflevering 15 online kijken

Heb je de aflevering nog niet gezien en wil je wel alvast weten wat je te wachten staat? Lees dan vooral snel verder, want we gaan beginnen met de aflevering.

De ultieme relatietest loopt eindelijk ten einde en wat was het een rollercoaster voor de kandidaten. Hun partners werden gemist en op sommige momenten zelfs vergeten. Het einde van aflevering 14 bewijst dat: Rodanya zoende met Danicio tijdens de dream date. Althans, dat zijn zijn woorden.

temptation island aflevering 15 kijken

Demi en Sidney

De complete 51 minuten van deze aflevering staan in het teken van de hereniging. Na vijftien dagen geen contact kijkt Demi er nog steeds niet onwijs naar uit om haar vriend te zien. De reden daarvoor? Dat ze gedrag van hem heeft gezien waar ze niet achterstaat.

“Kijk als hij wil zuipen en dingen kapot wil smijten, prima doe dat lekker. Je zet jezelf voor lul. Maar ga geen dingen over mij vertellen. Daar komt het op neer.” Daar heeft ze zeker een punt.

Sidney heeft inmiddels nog steeds geen idee wat Demi te zien heeft gekregen en waarom ze dit heeft gezegd. “Ik verdien die hele bullshit ook niet. Ik ben gewoon erg benieuwd wat ze te vertellen heeft, omdat ik in mijn beleving niets verkeerd heb gedaan.” Welkom op Temptation Island.

Hij denkt dat de twee er samen uitkomen en daar komen we snel genoeg achter. Demi wil namelijk géén toekomst met hem opbouwen, maar wie weet kan een goed gesprek wonderen doen.

De hereniging

Ohhhhh, je voelt de pijn bij de hereniging. De ongemakkelijkheid. Demi sluit zich compleet af, terwijl Sidney een kus en knuffel wil. Ze raken meteen in hét gesprek verwikkeld dat de twee al dagen hadden willen voeren. Het duurt niet lang voordat ze over de 76 vrouwen van Sidney praten.

“Als jij tegen mij op het begin van onze relatie had gezegd ‘ik heb 76 vrouwen geneukt’ dan was ik niet eens een relatie met je aangegaan. Ik vind het walgelijk.” Damn, girl. Vertel het hem. En even één ding: waarom praat hij con-ti-nu zo negatief over Gaetan? Die Congolees waar ‘ie het over heeft, heeft gewoon een naam.

Rick probeert Sidney dit nog even duidelijk te maken, maar het respect is ver te zoeken voor de verleider. Ondertussen krijg je het zo met Demi te doen, want je ziet hoeveel pijn ze heeft door de rake woorden van haar vriend tijdens het programma.

De woorden van Sidney aan Demi zijn wel super lief: hij wil nog altijd oud met haar worden en kinderen krijgen. “Het spijt me zo erg, tot diep in mijn hart.”

milou en heikki temptation island aflevering 15

Heikki en Milou

Terwijl Ayleen Heikki probeert te verleiden tot nachtelijke escapades in haar bed, kan hij alleen maar denken aan Milou. Het is de enige vrouw waarmee hij nu in bed zou willen liggen en daarom hoopt hij op een positieve afloop. Wat hij niet weet is dat niet concurrent Jietse op dream date is, maar Jaimy.

Jaimy probeert tot op het laatste moment net iets te hard Milou te verleiden, maar het werkt niet. Moet vast pijn doen. Ondertussen vertelt Ayleen dat Heikki heus wel voor haar zou zwichten als de camera’s er niet waren.

Hij bevestigt het niet, maar laat wel weten dat ze het niet waard was om zijn relatie op het spel te zetten. Hoe volwassen? Hij is met vlag en wimpel door de test gekomen.

De hereniging

Iedereen wil toch een man als Heikki? Ondanks de vertrouwensproblemen die Milou heeft vindt hij het totaal niet erg om met haar samen te zijn. Hij zegt letterlijk dat hij alles over heeft voor haar. Lief. Hij kan niet wachten om haar in zijn armen te sluiten, maar wordt compleet voorbij gelopen. Wéér een pijnlijk moment.

Je ziet de pijn in zijn ogen. Je ziet dat ‘ie er niks van snapt. Wat hij ook doet, hij kan nog niet tot Milou doordringen, terwijl hij zo zijn best heeft gedaan om netjes te blijven tijdens de opnames. “Schat ik ben heel Temptation 100% loyaal aan je gebleven. Ik zweer het.”

Die woorden heeft Milou nodig, want eindelijk gelooft ze hem. We pinken bijna een traantje weg. “Ik dacht dat je me niet meer wilde”, zegt Milou tegen Heikki. Hij dacht precies hetzelfde. Nogmaals, welkom op Temptation Island.

roger laura temptation island aflevering 15

Roger en Laura

Roger is trots op zijn deelname. “Van alle vier de jongens heb ik het beste signaal afgegeven.” Dat klopt, want Laura heeft precies geen moment gehad waarop ze reden had om boos op hem te zijn.

Andersom is het (volgens Maxime) onmogelijk voor wie dan ook ter wereld om Laura te verleiden, dus je kunt wel stellen dat Laura en Roger Temptation Island hebben overleefd.

De hereniging

Het vertrouwen tussen deze twee mensen is zo onwijs groot. Zelfs op het laatste kampvuur probeert Rick iets uit Roger te trekken, maar tevergeefs. “Ik ben de temptation aangegaan op mijn manier, maar ik ben vijftien dagen niets uit de weg te gaan.”

Het is zo onwijs schattig om te zien dat ze zo blij zijn als schoolkinderen zodra ze elkaar in de armen sluiten. Ze rennen nog net niet naar elkaar toe. Laura barst in tranen uit terwijl ze haar benen om Roger klemt en wat je ook van hen vindt, het is knap hoe ze door Temptation zijn gekomen.

morgan rodanya temptation island aflevering 15

Rodanya en Morgan

Ze bewaren het beste voor het laatst, want Rodanya heeft na haar zoen met Danicio heel wat uit te leggen aan Morgan. Tot het einde zette hij zich in om geen slechte indruk te geven, maar wat hij niet weet is wat er bij Rodanya is gebeurd.

Ze doet alsof er niks aan de hand is zodra de cameraploeg haar kamer binnenkomt. Ze zegt letterlijk ‘kom hier liggen’, terwijl Danicio zogenaamd op de grond is wakker geworden. Wat heeft zich in die kamer afgespeeld? “Alles was gewoon echt vriendschappelijk”, aldus Rodanya.

Pas in Nederland biecht Danicio op wat er volgens hem die nacht is gebeurd. “Ik heb het toen niet gezegd, want ik heb met haar afgesproken dat we het niet zouden zeggen.” Waarop Rodanya zegt: “Ik denk dat er niet iets zou kunnen zijn dat Danicio mij op een manier had kunnen verleiden, nee.”

WIE van de twee liegt hier?

De hereniging

Je snapt meteen waarom ze dit koppel voor het laatst bewaren, want WAT gaat er gebeuren tijdens de confrontatie? Gaat Rodanya niks zeggen? Liegt Danicio? Is er überhaupt iets gebeurd? We hebben zoveel vragen. Hij deed z’n best om Rodanya haar zin te geven, maar wat deed zij?

Wat een goed teken is, is dat Rodanya een glimlach op haar gezicht krijgt zodra ze haar vriend ziet. Dat zegt wel wat, toch? Ze vertellen elkaar dat ze elkaar ontzettend gemist hebben en knuffelen meteen. Morgan is verrassend chill onder de beelden die hij van zijn vriendin gezien heeft. Behalve de beelden van het laatste kampvuur.

De twee voeren een volwassen gesprek en stellen elkaar volwassen vragen, terwijl het ook een heel andere wending had kunnen krijgen. Morgan vertelt dat z’n vertrouwen beschadigd is door het fysieke contact met Danicio. En met fysiek contact bedoelde hij zijn hand op haar rug.

Conclusie? Morgan wil niet boos worden en heeft zich verder bewezen aan Rodanya. Je zou denken: eind goed, al goed. Maar de biecht van Danicio komt hoe dan ook straks ook bij Morgan terecht.

OMG. Dat is het enige wat we kunnen zeggen. De allerlaatste aflevering wordt meteen de heftigste van het seizoen. Bereid je alvast voor op volgende week.

Reageer op artikel:
SPOILER! De confrontatie tussen de Temptation Island koppels is heftig en we vertellen je er alles over
Sluiten