Renée
Renée | LinkedIn Life 15 mei 2019

Rodanya wordt morgen eindelijk geconfronteerd door Danicio en de beelden zijn pijnlijk

Het is ein-de-lijk zover: Temptation Island aflevering 15 staat morgen op het programma. De laatste aflevering betekent traditiegetrouw dat je erachter komt of de koppels nog samen zijn of niet. Na de grote hoeveelheid juice van de afgelopen weken ben je daar zeker aan toe.

Wat kunnen we verwachten van Temptation Island aflevering 15? Beautify keek de teaser en praat je in dit artikel bij.

Wat gebeurt er in Temptation Island aflevering 15?

Worden Rodanya en Morgan eindelijk geconfronteerd met het feit dat ze speeksel uitwisselde met Danicio? Maandenlang loog ze Morgan voor en de waarheid komt in aflevering 15 misschien wel naar boven.

Danicio: “Hé Ro. Morgan moest aan jou wat bewijzen. Heeft hij gedaan, maar jij bent helaas de mist in gegaan en we hebben het leuk gehad. We konden elkaar vertrouwen, maar helaas: aan alles komt een eind.” Miauw.

Vervolgens zie je de cameraploeg bij Morgan en Rodanya. Ze wordt langzaam maar zeker paranoia. “Ik vertrouw het niet. Ik ga er niet aan meewerken.” En dan gebeurt het: ze rent naar buiten. Degene die liegt gaat ervoor boeten, aldus Morgan.

Heikki en Milou

Bij Heikki en Milou ziet het er allesbehalve gezellig uit. Maar ja, vind je het gek als ze vreemdgaat met verleider Jietse? Het ziet ernaar uit dat het koppel trouwens alsnog samen is (zie het bewijs hier), dus als het goed is hoef je je geen zorgen te maken.

Roger leeft z’n leven als bachelor

Roger en Laura kregen als koppel veel te verduren tijdens het programma. Veel kijkers noemden hen saai, maar aan aandacht heeft Roger als vrijgezel geen gebrek. Blijkbaar gaat hij als één of andere Casanova door het leven, dus daar wil je zeker meer van weten morgen.

Demi en Sidney

Dan hebben we nog Demi en Sidney. Dat ze samen zijn weten we al, maar hoe gáát het met ze? De storm is gaan liggen en ze hebben heel wat maanden gehad om hun problemen te bespreken en op te lossen. Er valt nog niet veel te vertellen over wat er gaat gebeuren tijdens de aflevering, maar als we het voorproefje mogen geloven wordt het niet heel spannend.

Reageer op artikel:
Rodanya wordt morgen eindelijk geconfronteerd door Danicio en de beelden zijn pijnlijk
Sluiten