Renée
Renée Life 16 mei 2019
Leestijd: 7 minuten

Lees hier ALLES wat er is gebeurd in de allerlaatste aflevering van Temptation Island 2019

3. Roger en Laura

Het verhaal van Roger en Laura

Oké, de prijs voor het allersterkste koppel gaat naar Roger en Laura. Hoewel het leek alsof ze de verleiding totaal niet aangaan, deden ze dat op hun manier wel. Toch bleek al snel dat de relatie is gestrand na Temptation Island. Hoe zit dat precies?

De hereniging bij het laatste kampvuur was de beste hereniging van alle koppels. De liefde spatte eraf, maar blijkbaar bleef het vuurtje niet branden. Roger: “Toen we terugkwamen van Temptation Island was onze relatie goed.” Laura: “Er waren minder frustraties. Ik was rustiger als hij weg was.”

Waarom is het dan uit? “We hebben gemerkt dat we andere prioriteiten hebben en momenteel zijn we geen stel meer”, aldus Roger. Hij wilde genieten van uitgaan en het jong zijn, terwijl Laura aan hun toekomst (lees: gezin) wilde werken.

“Ik heb ontdekt dat ik andere richtingen op kan gaan en dat kan niet met Laura. Zij is echt al klaar voor de volgende stap.” Roger geniet met volle teugen van zijn bachelor bestaan. “Ik hou ervan om te feesten, om te genieten, om enthousiaste mensen om me heen te hebben. Dat heb ik ontdekt door Temptation.”

Fijn voor Roger dat hij hierachter is gekomen, maar voor Laura is het een stuk moeilijker. Maar ze heeft goede voornemens voor de toekomst: “Ik wil meer een gezellig persoon zijn.” En dus werkt ze aan zichzelf om te groeien als persoon en om zich open te stellen.

Daarmee hoopt ze tegelijkertijd om meer kans te maken bij Roger. Hij weet alleen nog niet of hij het ziet zitten en hij laat alle opties open. We voelen de pijn van Laura. Vooral deze doet pijn:

Erg tactisch is Roger niet, want hij zegt min of meer dat hij al met andere vrouwen is geweest. Niet cool om dat te zeggen tegen je ex. “Ik heb zelden zo’n lief meisje als Laura gezien, maar op dit moment is Laura geen meisje voor mij.”

UPDATE

Laura heeft via Instagram laten weten dat ze wél weer samen is met Roger. Zie hieronder het bericht:

Lees ook: Eindelijk antwoord! Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?