Renée
Renée | LinkedIn Life 14 feb 2019

Temptation Island aflevering 2: gaat Milou vreemd deze Temptation?

We gaan Temptation Island aflevering 2 kijken en we waren nog nooit zo enthousiast. Na de mega plottwist in aflevering 1 kan het niet anders dan dat dit een juicy aflevering wordt.

Temptation Island aflevering 2 kijken we via Videoland. Hoog tijd om je alvast bij te praten.

Temptation Island aflevering 2 kijken: dit gebeurt er

Welkom bij Temptation Island koppels. Het begin is nu al heel anders verlopen dan ze vooraf voorspeld hadden. De eerste nacht is een feit en ze zijn de komende twee weken van elkaar gescheiden. Zou er nu al iets gebeuren?

Wat er altijd gebeurt na de eerste nacht van Temptation Island is dat ze elkaar ontzettend missen en totaal nog niet naar de verleiders verlangen. De verleidsters denken op hun beurt dat er minstens één man de mist ingaat na de candy party, vooral Heikki. Dat gaat Milou niet leuk vinden bij het kampvuur.

Nu pas komen de meiden erachter hoe hun verblijf eruitziet. De mannen hebben Baan Asan al gezien, maar Villa Riva was in de eerste aflevering nog niet te zien. De verleiders trekken alles uit de kast om het de vrouwen naar hun zin te maken.

De dates

Hier zaten we op te wachten tijdens Temptation Island aflevering 2 kijken: de dates. Omdat de verleiders nog niet de kans hebben gekregen om de vrouwen te leren kennen, gaan ze speeddaten. De mannen gaan voor een één op één date en kiezen hun verleidsters alvast uit. Sidney neemt Naomi mee, Heikki kiest Armanda, Roger gaat voor zijn verleiding Lizzy en Morgan voor Demi.

Opvallend, Rodanya en Jaimy hebben een klik en hij heeft één missie. Een spel spelen en verleiden. Maar niet alleen Rodanya palmt hij in, ook Milou omdat ze beiden bedrogen zijn. Hij vertelt een leugentje om bestwil, dus de temptation is aan.

Heikki en Armanda zijn al meteen goed op weg tijdens hun date. Hoewel hij afstand probeert te bewaren heeft hij het overduidelijk super leuk met haar. Ondertussen gaat Milou heel goed met Jietse. Hij kan niet wachten om z’n kans te grijpen.

De grootste verrassing is de arrogante Ricardo die naar eigen zeggen nooit afgewezen wordt. Maar hoe hij zich gedraagt tijdens het speeddaten gaat hem echt geen meid in z’n bed opleveren. Hierdoor neemt Milou hem absoluut niet meer op date.

Lizzy gaat ervoor

Nu Roger heeft besloten om Lizzy op date te vragen, grijpt ze haar kans. Ze vuurt de ene na de andere pittige vraag op hem af, waardoor hij toegeeft dat hij seks met haar zou hebben. ‘Roger bekijkt mij alsof hij mij wil bespringen en dat vind ik heel leuk.’ De kans dat Laura gaat huilen bij het eerste kampvuur is mega groot.

De verleidsters stellen zich voor

Terwijl we Temptation Island aflevering 2 kijken gebeurt er nog niet echt iets spannends. Totdat presentatrice Annelien aankondigt dat de verleidsters zich gaan voorstellen in Villa Riva. Dat moet wel sensatie worden, want de meiden gaan sowieso een reactie uitlokken.

Iedereen lijkt enorm gespannen voor deze confrontatie en na de confrontatie van vorig jaar mogen ze dat wel zijn. Demi: ‘Als ze gewoon normaal doen doe ik ook normaal.’ Reken daar maar niet op. Er worden namelijk rake klappen uitgedeeld, maar uiteindelijk blijft iedereen kalm.

Gaat Milou vreemd?

De grootste openbaring als we Temptation Island aflevering 2 kijken is wanneer Jaimy bij de mannen komt biechten. Milou zei tegen hem dat ze spijt had dat ze voor Ricardo had gekozen. Wat blijkt? Ze had liever de nacht met Jaimy doorgebracht. Zijn missie is nu om haar dronken te voeren en dan is hij ervan overtuigd dat ze vreemdgaat.

En holy shit, Milou gaat met Jaimy naar haar kamer. Dit belooft echt niet veel goeds. Jaimy: ‘Ik had geen idee dat mijn kansen zo groot zouden zijn.’ Oh boy.

Juice! Sommige koppels van Temptation Island hebben een geschiedenis met de verleidsters

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 2: gaat Milou vreemd deze Temptation?
Sluiten