Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 14 feb 2019

Dit is alles wat er gebeurde in aflevering 3 van Temptation Island: wat doet Milou hier in bed?!

Een nieuwe dag breekt aan in de villa’s en de het is wel duidelijk dat het de mannen niet lekker zit dat de verleidsters hun vriendinnetjes hebben bezocht. Niet zo gek, want het ging er nogal heftig aan toe. En dat is nog maar het begin want er gaan veel harten worden gebroken.

De vriendinnen zit het ook niet helemaal lekker dat hun vriendjes met acht ‘smerige’ wijven in de villa zetten. Oké, jaloers zijn ze dus in ieder geval wel. Wacht maar tot ze de eerste kampvuurbeelden zien.

De verleiding op Temptation Island is begonnen

Het is overduidelijk dat alle koppels uiteindelijk gaan zwichten voor de verleiding. Bij Heikki en Milou gaat het sneller dan we denken. Ayleen duikt als een jaguar bovenop haar prooi en Heikki lijkt het allemaal prima te vinden. Ondertussen vermaakt Milou zich ook uitstekend in de andere villa.

Milou is namelijk wel in voor een nachtelijke duik met de verleiders. Ook Jaimy zwemt weer rondjes om haar heen en dat laat ze allemaal toe. Maar hoe zat dat nou afgelopen nacht?

Jaimy op de kamer van Milou

Jaimy vertelt aan de andere mannen dat hij afgelopen nacht eindigde in de slaapkamer van Milou waar zij in haar sexy lingerie stond. Echter heeft Milou een heel ander verhaal over gisteravond. Ze kon de uitknop van haar balkonlamp niet vinden en toen Jaimy haar zag zoeken naar de knop kwam hij naar boven gerend. Ze wilde eigenlijk niet dat hij naar bovenkwam.

Op de camera beelden zien we haar inderdaad nog snel een broekje over haar lingerie aantrekken. Redelijke grootspraak van Jaimy dus al vertelt hij wel dat Milou zich nog heel erg bewust is van de camera’s.

Iedereen mag op date

Voor de mannen staat er een groepsdate op het programma en samen met de verleidsters (in inimini bikini’s) vertrekken ze naar een aqua park. De mannen zonderen zich tot grote ergernis van de vrouwen enorm af. Lizzy denkt er het hare van want ze beweert bij hoog en laag dat Roger haar aankijkt alsof hij haar elk moment wil bespringen.

De meiden worden ondertussen gemasseerd door de verleiders en daar reageren ze verschillend op. Rodanya blijft afstand houden (behalve als haar voeten worden gemasseerd door Danicio, en eerlijk wij snappen wel waarom). Milou daarentegen ligt in haar bikini waarvan het topje zelfs los mag op de massagetafel. Ze duikt even later zelfs nog het romantische buitenbad in met Jietse.

De verleiders komen langs

Tijd aan de verleiders om de vriendjes van de dames te intimideren. Dat is gelukt en de mannen kunnen daarna wel een drankje gebruiken. Of twee. Of drie. En daar begint pas het echte verhaal want met een beetje alcohol op wordt iedereen losser.

Heikki krijgt veel aandacht van Ayleen en volgens de brunette is er een spanning aanwezig tussen de twee. Armanda baalt enorm want ze wil ook aandacht van Heikki. Hoe dan ook gaat hij wel voor iemand zwichten.

Zijn vriendin ligt intussen huilend het bed in want ze is bang dat de beelden van haar en de verleiders in het zwembad helemaal verkeerd zullen overkomen op Heikki. Misschien wel een terechte angst.

Welke Demi kiest Sidney

Het sid ney helemaal mee bij Sidney (net zo sterk als de woordgrappen van Rik dit seizoen) en hij blijkt toch al als een blok te vallen voor de verleidelijke Demi. Niet zijn vriendin, maar de verleidster Demi die hij zelfs al het zelfde koosnaampje als zijn vriendin heeft gegeven: Deem/Deems. Hij loopt als een hondje achter haar aan en dat blijft niet onopgemerkt bij de anderen. Hij moet echt gaan uitkijken want deze beelden gaat zijn vriendin (de echte Demi) niet leuk vinden.

Een ding weten we zeker, de eerste kampvuurbeelden (in aflevering 4) gaan inslaan als een bom. DRAMA!

Sidney ziet Demi trouwens niet voor het eerst in de villa.

Juice! Sommige koppels van Temptation Island hebben een geschiedenis met de verleidsters

Reageer op artikel:
Dit is alles wat er gebeurde in aflevering 3 van Temptation Island: wat doet Milou hier in bed?!
Sluiten