Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 21 feb 2019

We weten over wie deze uitspraak gaat in Temptation Island: ‘Over drie dagen heb je mijn p**mel in je mond’

Het is misschien wel de meest schokkende uitspraak in Temptation Island tot nu toe. Dat niet alleen, het gaat ongetwijfeld héél veel drama veroorzaken dus zet je schrap. In de intro van het programma hoor je een meid zeggen: ‘Hij zei laatst tegen mij: Over twee dagen heb je mijn piemel in je mond.’ We denken te weten wie dit zegt.

Zit jij ook al helemaal in het nieuwe seizoen van Temptation Island? Het is altijd even wennen die nieuwe gezichten maar inmiddels beginnen we de koppels beter te kennen. En ja, we weten eigenlijk ook wel zeker dat niemand de ultieme relatietest gaat overleven.

Temptation Island wordt heftig

Het is ons wel duidelijk dat geen van de koppels Temptation Island dit jaar gaat overleven. De introbeelden zeggen meer dan genoeg en de uitspraak ‘Hij zei laatst tegen mij: Over twee dagen heb je mijn piemel in je mond.’ spant tot nu toe de kroon.

We denken nu te weten welke meid dit heeft gezegd, we herkennen namelijk de stem van Ayleen. We zagen in de eerste drie afleveringen al dat Ayleen haar nagels in Heikki heeft gezet, die dit nog niet echt door lijkt te hebben. Ze flirt erop los en hij gaat er als een mak lammetje op in. Ai, Heikki dat gaat je vriendinnetje niet zo leuk vinden.

Kampvuurbeelden

We weten wel zeker dat Milou (die overigens zelf ook niet helemaal onschuldig is) gaat ontploffen als ze de kampvuurbeelden ziet. Al helemaal als Heikki dit echt tegen Ayleen heeft gezegd.

In aflevering 4 zien we het eerste kampvuur en dat gaat niet helemaal goed. OMG!

Temptation Island aflevering 4: Sidney flipt compleet bij het kampvuur

Reageer op artikel:
We weten over wie deze uitspraak gaat in Temptation Island: ‘Over drie dagen heb je mijn p**mel in je mond’
Sluiten