Temptation Island aflevering 6: het tweede kampvuur is AAN

Jaaaa, alle Videoland kijkertjes zitten nu met mij – Beautify’s Renée – klaar. We gaan Temptation Island aflevering 6 online kijken en uiteraard praat ik je volledig bij in dit artikel.

Waar zijn we gebleven? Aflevering 5 was bewogen. Er stonden dates op het programma, maar het was de villa Baan Asan waar tot in de vroege uurtjes gefeest werd. Vanaf daar gaan we nu verder.

PS: Wil je Temptation Island aflevering 6 online kijken? De aflevering staat nu op Videoland.

Temptation Island aflevering 6 online kijken

Waar de mannen slaapgebrek hebben, wordt er in Villa Riva goed geslapen. Behalve bij Milou, want die vond de actie van Danicio in haar bed écht niet cool. Milou doet haar beklag bij de meiden en gelijk heeft ze.

‘Ik lag te slapen, hij kwam mij wakker maken en bij mij in bed liggen. Hij heeft een week geen contact met mij gezocht, hè? En nou gaat hij ineens allemaal dingen zeggen die hij leuk vindt aan mij.’

Timing is zeker niet iets waar Danicio goed in is, dat blijkt. Jietse pakt het beter aan en Milou springt spontaan bij hem op de bank. Uhuh.

Tweede kampvuur wordt aangekondigd

Bij het Temptation Island aflevering 6 online kijken zie je dat er nog niet veel spannends gebeurt. Tot Annelien en Rick bij de villa’s arriveren met de mededeling dat het tweede kampvuur op het programma staat.

Als kijker weet je dat er niks heftigs is gebeurd, maar je weet hoe de beelden gemanipuleerd kunnen worden. Ik voorspel dat Heikki door het lint gaat als hij Danicio ziet.

Demi is vóór het kampvuur zichzelf al compleet gek aan het maken. ‘Ik heb gezegd: als Sidney wat doet, is het klaar, de relatie is klaar. Ik weet niet hoe Sidney is met zoveel alcohol op.’

Ook opvallend: waar de mannen besluiten om te sporten, is het alleen Heikki die erop uitgaat met verleidster Ayleen. Ondertussen vreest Milou voor haar relatie en is ze ontroostbaar, terwijl ze nog geen beelden heeft gezien.

De beelden

Het vuurtje brandt voor de tweede keer dit seizoen, maar hoe hoog lopen de spanningen op? Demi krijgt als eerste Sidney te zien. Ze hoort hoe hij zegt dat verleidster Demi zijn temptation is, maar ze probeert rustig te blijven.

Bij Sidney zie je spontaan de lach van zijn gezicht trekken als hij hoort dat hij niet heel erg gemist wordt. Pijnlijk. Gelukkig kan hij de beelden relativeren, maar de juice blijft tot nu toe uit.

Morgan krijgt mooie beelden te zien van Rodanya. Rick probeert ‘m nog even gek te maken, maar dat lukt niet. Zo relaxed als Morgan is, zo gespannen is Rodanya voor haar beelden. Een beetje vertrouwen, meid. Hij ligt iedere avond op tijd in bed, dus er zijn geen wilde feestjes.

Ondanks dat ze niet ziet dat hij de mist in gaat, is ze teleurgesteld. Ze verwacht dat hij de temptation aangaat, maar dat doet ‘ie niet. Hm, waar hebben we dit eerder gehoord Vanessa?

Ondertussen begin ik bijna met gapen. Er gebeurt bizar weinig tijdens het kampvuur, wat voor de koppels uiteraard fijn is. Voor de kijker iets minder. Er wordt gemanipuleerd en antwoorden worden gestuurd, maar een heftige reactie wordt nog niet uitgelokt. Gaan de koppels het dit jaar volhouden tijdens de test der verleiding?

Je kunt er in ieder geval op vertrouwen dat de slechtste beelden voor het laatst worden bewaard. Het is de beurt aan Heikki en Milou. De aap komt al snel uit de mouw als Heikki hoort dat Milou het zwaar heeft. Zijn reden ervoor? Ze zijn nogal ‘seksueel actief’.

Terug in de villa

De verleidsters staan klaar om de mannen op te vangen na hun kampvuur. De drank vloeit rijkelijk en Heikki zoekt Ayleens gezelschap weer op. Hij zegt: ‘Ze is zeker geen lelijk meisje, daar kom je niet onderuit.’ Milou wordt ondertussen gek bij de gedachte dat haar vriend haar zou inruilen voor zo’n meid. ‘Dan hoef ik echt nooit meer een man.’

Ondertussen hebben de verleiders steeds minder vertrouwen dat Milou het volhoudt tot het einde. Dat Jietse zijn slag gaat slaan is zeker.

Wauw Milou van Temptation ziet eruit als een ander mens op deze foto’s

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 6: het tweede kampvuur is AAN
Sluiten