Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 17 mrt 2017

Temptation Island aflevering 7 gemist gisteravond? Dit is wat er is gebeurd

Gisteravond was het in Nederland eindelijk tijd voor aflevering 7: de aflevering na het 2e kampvuur inclusief nieuwe dates. In België is inmiddels aflevering 8 al uitgezonden die we ook al helemaal hebben uitgeschreven voor je. Maar mocht je in het Nederlandse ritme kijken en gisteravond geen tijd hebben gehad? Dan is dit wat er is gebeurd:

Wij vragen ons af of de koppels als ze weer in Nederland zijn ooit nog gezellig bij een kampvuurtje kunnen zitten. Iedere keer als ze nu namelijk rondom het vuur worden geroepen is er daarna een hoop frustratie. Zowel bij de mannen als de vrouwen.

Omdat de koppels niet met elkaar kunnen communiceren maakt iedereen er een eigen verhaal van in zijn of haar hoofd. En dat zorgt ervoor dat vooral de vuurtjes tussen de verleiders en de bezette mensen verder branden.

Want des te confronterender de beelden zijn, hoe meer ze ‘schijt’ krijgen, hoe eerder ze vreemdgaan. En dat is precies het gevolg van het laatste kampvuur..Temptation Island aflevering 7 is smeuïger dan iedere aflevering hiervoor:

Jefferson

Jeffie wordt wakker en heeft nog steeds moeite met de beelden van Lize. “Ik wist niet dat ik zo jaloers was, ik herken mezelf soms niet meer.” Maar in plaats van dat hij besluit om verstandig te doen zegt hij tegen Herbert: “Ik ga wat meer risico nemen, denk ik. Met verleidster Natasja dan, want die is niet alleen knap, ze heeft ook blijkbaar een heleboel diploma’s. “Bachelor, master, doctoraat… alles.”

Zowel de vrouwen als de mannen mochten deze aflevering weer kiezen met wie ze op date wilden. Jeffie koos voor Natasja, zijn ultieme temptation. De twee gaan op een shoppingtrip waarbij Natasja lingerie wil uitzoeken.

Jeffie is de beroerdste niet en gaat rustig op een krukje voor de kleedkamer zitten. Natasja showt setje na setje en vraagt Jeffie zelfs haar sluiting los te maken van haar laatste bh. En Jeffie? Die begint steeds meer te zweten en het steeds zwaarder te krijgen.

Als hij noodles gaat eten met Natasja daagt zij hem uit een sliert a la Lady & de Vagebond op te eten. Hij gaat de uitdaging aan en hun lippen zijn minder dan een centimeter van elkaar verwijderd als uiteindelijk Natasja de sliert doorbreekt.

’s Avonds is er op het mannenresort een twerk contest. Als Natasja haar kleren uittrekt en in haar lingerie staat rent Jefferson weg. Hij kan het niet meer aan. Ondanks dat hij Natasja naar haar kamer brengt, houdt hij zich in.

Lize

Lize lijkt ieder excuus te zoeken om meer bij Ken te kunnen zijn. Ook vorige aflevering reageerde ze vrij overdreven op Jefferson die zich eigenlijk wel prima gedraagt. Ze kiest Ken dan ook voor haar date en ze gaan samen peddelen.

Tijdens het peddelen krijgt Lize water in haar ogen en vraagt Ken het water uit haar ogen te blazen (? waarom is ons nog steeds een vraagteken). Terwijl Lize haar ogen dicht heeft blaast Ken in haar gezicht. Dé kans om Lize te zoenen, maar hij doet het niet.

’s Avonds is Lize de afstand tussen haar en Ken zat en in het zwembad zoekt ze hem op. Ze zit dicht tegen hem aan in het water en laat hem niet los..

Merijn

Merijn is de sterkste van de mannen. Hij kiest voor zijn date uiteraard weer voor Pommelien maar er gebeurt niets. Ook ’s avonds tijdens de twerk contest is hij opvallend afwezig. Hij zegt Pommelien op tijd gedag en gaat naar bed.

Het is echter Pommelien die het zwaar heeft. Zij krijgt steeds meer gevoelens voor Merijn en ’s avonds barst ze in tranen uit.

Ze zet met Saartje haar microfoon uit waardoor we er niet achter komen wat Pommelien allemaal dwars zit. Maar ze vindt het spel steeds moeilijker om te spelen. Merijn gaat op tijd naar bed.

Lisa

Lisa is sneaky. Ze weet précies waar de camera’s hangen en hoe ze het beste over kan komen op Merijn. Zij kiest voor haar date twee mannen; Karim & Giuseppe. Karim vindt ze alleen ‘niks aan’ zegt Lisa, daarom heeft ze Giuseppe uitgenodigd. Giuseppe gelooft hier niks van: “Ze zou nooit met hem alleen op date durven, omdat hij haar Temptation is..”

Tijdens de date is Lisa heel braaf en mogen de mannen haar geen kus op haar wang geven. Echter tijdens het glow in the dark feestje daagt ze Karim meerdere keren letterlijk uit de verf op haar billen te smeren maar tegen de camera ontkent ze alles: ‘Ik zag niet wie het deed, anders had ik er wat van gezegd’. Ja ja, daarom nam je Karim ook mee onder de douche zeker..

Als ze later samen met Karim naar Rosanna’s kamer loopt met Karim gooit Karim een petje over de camera waardoor ze denken dat ze niet meer gefilmd worden. Dan zie je Lisa opeens wel heel dicht bij Karim komen en fluistert ze hem dingen in zijn oor.

Herbert

Herbert heeft natuurlijk gezien dat Jolien haar vriendinnen in het huis een lapdance gaf. Hij is bang dat Jolien lesbisch wordt en hij haar kwijtraakt aan een vrouw. Ondertussen kiest hij weer voor Saartje tijdens zijn date en de twee gaan romantisch in een jacuzzi en voeren elkaar aardbeien. Of er wat aan het opbloeien is? Zoals Herbert het zelf zegt: “Ze is de mannelijke Herbert”. Nee dus.

Ook ’s avonds tijdens de twerk contest gedraagt hij zich. Niks aan het handje.

Jolien

Jolien is de meest verrassende speler. Het lijkt alsof er een duveltje uit een doosje is gekomen. Tijdens haar date is Jolien verschrikkelijk braaf. Levi mag haar niet eens aanraken tijdens een fotoshoot op het strand. Maar dan begint het feest en vloeit de alcohol..

Terwijl Lize met Ken in het zwembad ligt dicht tegen hem aan, komt Jolien eraan gezwommen en zoent ze Lize met volle overtuiging. Niet voor een seconde maar voor een volle paar minuten. Met alle mannen er omheen.

Dan beginnen Lisa’s hormonen op te spelen. Zij wil ook meedoen. Jolien stopt met Lize en gaat naar Lisa. De twee omhelzen elkaar innig en zoenen erop los. Tot grote verbazing van de mannen. “Als ik gedronken heb, ga ik naar de meisjes toe”, legt Jolien uit. “Ik heb mijn lief toch niet bedrogen met een ander?”

Als laatste zie je Jolien in de armen van Karim (ja die van Lisa). Ze zwemt naar hem toe en fluistert Karim dingen in zijn oor. Ze vertelt hem dat ze hem altijd al zag zitten en hoe sexy ze hem vindt.

Karim is in shock maar gaat er graag in mee. “Ik heb nog nooit een gesprek met haar gehad, ik wist niet waar ik het had. Die brave Jolien… What the f*ck?” Onder water gebeuren er echter dingen die misschien wel niet uit te leggen zijn aan Herbert..

Niels

Niels heeft zijn mindere moment op het eiland. Hij is bang voor de reactie van Rosanna na zijn gedrag met Parastoo. Het vreet hem op. Voor de date kiest hij dan ook Bo om te laten zien dat hij de ‘handrem er wel op kan houden’.

Als hij terugkomt van de date samen met Bo is Parastoo jaloers en ze gaat verhaal halen. Niels. “Als je voor mij staat te dansen met je string half naar beneden… Die beelden zitten in mijn hoofd.”

Dat Niels zelf dat slipje omlaag heeft getrokken lijkt hij voor het gemak te zijn vergeten. Hij barst zowaar in tranen uit als Parastoo hem eraan herinnert. Parastoo probeert hem te troosten. Maar erg goed gaat dat niet.

Rosanna

Och Rosanna, arme Rosanna. Ze dacht dat ze oud zou worden met Niels. “Ik ben echt gebroken, mijn hart is helemaal kapot” is haar reactie op de beelden. Alex is haar troostende held. Hij weet precies hoe hij op haar in moet praten want Rosanna smelt voor hem, elke minuut meer.

“Ik sta op, maak ontbijt, krab je raam, start je auto en zorg dat je met koffie naar je werk kan.” En Rosanna valt dieper en dieper voor Alex. Waarom zou ze nog genoegen met Niels als ze een droomvent als Alex kan hebben? Ze weet het zeker, het is boyfriend material.

De vrouwen in het huis vertrouwen Alex niet. En dat is niet geheel onterecht. Alex vertelt namelijk trots dat hij de muur rondom Rosanna heeft afgebroken en dat er alleen nog een tuinhekje staat waar hij zo overheen kan stappen. Hij geeft zichzelf nog net geen klop op de borst.

De twee gaan samen op date en een intieme massage volgt. Alhoewel Rosanna niet té lang op Alex mag zitten want hij wordt er enorm geil van. Rosanna zegt op haar beurt tegen de camera: “Ik wens dat ik volgende keer betere beelden te zien krijg en dat Niels slechte beelden ziet van mij”.

Dat ze dat ook echt meent blijkt later als ze tegen de meisjes zegt dat ze “Alex vanavond gaat neuken”. Je ziet de twee dan ook in bed liggen. Nog niet naakt, maar innig verstrengeld voor een goede troostende knuffel. Alleen als het aan Alex en dus ook Rosanna ligt vliegen die kleren snel uit..

Dat wordt wat tijdens het volgende kampvuur en vooral daarna, want oh oh, hoe zullen de mannen reageren op het gedrag van hun vrouwen? Als je niet meer kunt wachten kun je hier alles over aflevering 8 lezen.

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 7 gemist gisteravond? Dit is wat er is gebeurd
Sluiten