Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 jul 2018

Temptation Island aflevering 7 gemist? Lees hier wat er gebeurde

Hoewel het een heerlijk seizen is van Temptation Island VIPS is er tot nu toe nog niet écht wat gebeurd. Ja, relaties werden verbroken, maar niemand heeft nog gezoend, niemand heeft nog een slipje van iemand anders uitgetrokken en niemand is nog met iemand anders het bed in gedoken.

Maar deze aflevering, Temptation Island VIPS aflevering 7 om precies te zijn, komt daar verandering in. We wilden al bijna typen ‘gelukkig’, maar met vreemdgaan op tv hebben we toch een beetje een haat-liefde verhouding. Het is heerlijk om naar te kijken. Maar tegelijkertijd blijft het natuurlijk o zo fout.

Wie het is die gaat zoenen deze aflevering? Niels. Uiteraard met zijn ‘liefje’ Fabiola. We zeggen ‘liefje’, want Niels lijkt zich deze aflevering te ontpoppen tot een tweede Tim.

De eerste zoen in Temptation Island VIPS

Niels weet het zeker deze aflevering: het is uit tussen hem en Rosanna. Zij heeft namelijk in een woedeaanval gezegd dat ze er geen spijt van heeft dat ze met Alex naar bed is gegaan vorig jaar en dat ze een pornofilm met hem wil opnemen. En hoewel Rosanna vaker dingen roept waar ze later spijt van heeft, neemt Niels dit uiterst serieus.

Zo serieus zelfs, dat hij haar de huid vol scheld en met Fabiola gaat slapen. Ja, slapen-slapen. Al liggen ze wel heel knus in het bed. En zijn er volgens Fabiola ook kusjes uitgedeeld. Ook zegt ze: ’Een beetje zoenen’ We moeten haar op haar woord geloven, want heel duidelijk was het niet in beeld.

Er is een extra kampuurbeeld voor Rosanna

Toch zorgt dit hele voorval voor de nodige opschudding. Yolanthe besluit namelijk een spoedbezoekje te brengen aan Rosanna, die net terug is van haar massage-date met Alex. Waar je – even een terzijde – uitgebreid hebben besproken hoe de bilimplantaten in Rosanna’s billen terecht zijn gekomen. Antwoord: via een sneetje bij de anus.

Oké, terug naar de studio. Of nou ja, het resort. Daar is Yolanthe met extra kampvuurbeelden voor Rosanna. En op die beelden zien we Niels in zijn woedeaanval. Én natuurlijk dat hij het reuze gezellig heeft met Fabiola. Rosanna stort in.

Ruud staat op knappen

We zouden bijna vergeten dat er nog meer deelnemers zijn. Zoals Ruud. Ruud krijgt het ondertussen steeds moeilijker. Hij heeft al een tijdje geen seks gehad en het is duidelijk dat zijn libido HOOG is. Want zelfs de wasberen in het resort winden hem inmiddels op. Hij kijkt verlekkerd naar Kelly en kan zich met moeite inhouden. Misschien moet hij zijn aftrekschema wat omhoog voeren.

Rowena ontfermt zich vooral over Rosanna in deze aflevering. Zij ziet wél in dat Rosanna niet echt klaar is met Niels, maar maar wat roept. Rowena blijkt ook ineens een heel liefdevol persoon te zijn.

Over Ruud is ze inmiddels wat gekalmeerd. Zolang er niets is gebeurd is er niets gebeurd. En zo is het.

Jarredson heeft zijn pijlen gericht op Gelina, maar zij is geen makkelijke. Ze vindt het maar niets dat hij haar ontbijt komt brengen op haar hotelkamer. En moet zelfs huilen omdat hij te veel in haar aura komt.

Stefano heeft het wel lastig, maar gedraagt zich eigenlijk wel keurig. En ja, dat verbaast ons.

Donny en Danique houden elkaars hand vast

Dan hebben we nog Donny. En wat een domper was dat. Constant zagen we beelden van hem en Danique dat ze hand in hand in het zwembad zaten, maar dat bleek gewoon voor een date te zijn. We voelen ons genaaid.

Aan het einde van de aflevering wacht nog een briljante plotwending. De mannen denken namelijk dat hun zender uitstaat en dat ze vrijuit kunnen roddelen. Ze laten zich he-le-maal gaan met kletsen over de vrouwen en wij kunnen alles horen.

In Temptation Island VIPS aflevering 8 gaan de vrouwen dit zien bij het kampvuur. Wij kunnen niet wachten tot volgende week. Want dit gaat natuurlijk compleet uit de hand lopen.

En nog een goede vraag: zal Rosanna volgende week dan eindelijk het bed delen met Alex?

Beautify’s Gina en Yasmine keken de aflevering en filmden dat

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 7 gemist? Lees hier wat er gebeurde
Sluiten