Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 14 mrt 2019

Temptation Island aflevering 7: Heikki valt als een blok voor Ayleen

Het tweede kampvuur op Temptation Island leek enorm mee te vallen voor alle koppels. Toch is niet iedereen met zijn gedachten bij de ander want het lijkt erop dat de verleiding nu écht is begonnen.

Wij weten zeker dat Milou en Heikki deze relatietest niet meer gaan overleven want in aflevering 7 hebben ze allebei oog voor de verleiding.

Temptation Island aflevering 7

Terwijl Laura en Roger nog steeds niet open lijken te staan voor de verleiding denken Milou en Heikki daar wel anders over. In deze aflevering zoeken ze duidelijk toenadering tot hun temptation en de drama kan beginnen.

Groepsdate bij de jongens

De mannen gaan met alle verleidsters naar een cocktailbar voor een groepsdate en daar komt de nieuwe verleidster Hung aangevaren op een waterscooter. Denk aan type Lena (van Ex On The Beach Double Dutch). De mannen vinden haar zeker geen lelijk meisje en met name Roger toont interesse in haar (tot grote ergernis van Lizzy).

Ondertussen klimt Heikki op de waterscooter met Kimberley (in ieniemienie stringetje). Haar plan de campagne gaat van start want ze pakt Heikki lekker stevig vast. Zonder resultaat want de stoere motorcrosser zoekt daarna gewoon weer het vertrouwde gezelschap van Ayleen op. Ayleen denkt dat Heikki een beetje geil en hitsig begint te worden en dat is het startschot voor drama.

Groepsdate bij de meiden

De vrouwen worden door alle vrijgezellen mannen vergezeld op een boot alleen Demi gaat daar niet zo lekker op want ze is zeeziek. Gelukkig mag ze van de boot af en vrijgezel Maxim grijpt zijn kans en vertrekt met haar naar wal. Dat vindt Demi super fijn en hij grijpt zijn kans om haar te verleiden.

Feestje bij de mannen

De mannen vieren ‘s avonds een feestje met het thema jungle feetje. Er hangt een hele leuke sfeer en zelfs Roger komt los (wonderen zijn de wereld dus nog niet uit). Iedereen ziet dat het een ding is tussen Heikki en Ayleen. En zo te zien lijkt Heikki steeds minder besef te krijgen van alle camera’s op het eiland. Hij zoekt steeds meer toenadering tot Ayleen en we weten wel zeker dat dit fout gaat aflopen.

Feestje bij de vrouwen

Ook in de villa van de vrouwen staat een themafeestje op de planning: glitter & glamour. Ze komen arm in arm met hun favo vrijgezel aangelopen en Milou hangt natuurlijk weer om Jietse heen. Niet zo gek want hij fluistert iets in haar oor; ‘je ziet er goed uit.’

Laura probeert de meiden weg te houden bij de jongens en wij zijn eigenlijk best wel in shock van de opmerkingen die ze maakt; ‘je hoeft er voor niemand leuk uit te zien’ en ‘Milou je moet niet te excited zijn.’ De vrijgezelle mannen vinden dat Laura het hele plezier bederft.

Nieuwe verleider

Ook bij de vrouwen komt een nieuwe verleider aangelopen. Meet Denzel. Hij toont meteen interesse in de vrouwen (tot ergernis van de mannen). En huh, Laura voelt zich wel tot hem aangetrokken?! Milou mag alleen tegen niemand zeggen dat ze dat heeft gezegd. Toch duikt ze veilig en vroeg haar bedje weer in. Tot grote opluchting van de mannen die meteen hun kans grijpen.

Jietse komt de kamer binnengewandeld bij Milou en dat wordt nog een hele gezellige avond voor de twee. Hij en Milou spreken allebei uit dat ze het echt heel moeilijk hebben op Temptation Island. Als Heikki dít ziet op de volgende kampvuurbeelden gaat alles los.

Is het jou trouwens al opgevallen wie er naar huis is gegaan op Temptation Island?

Deze verleider gaat Temptation Island binnenkort al verlaten

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 7: Heikki valt als een blok voor Ayleen
Sluiten