Renée
Renée | LinkedIn Life 21 mrt 2019

Demi vertelt in de nieuwste aflevering van Temptation Island openhartig over plastische chirurgie

Het is donderdag, dus dat betekent ~Temptatioooon~ Island dag. De Beautify redactie ging zojuist Temptation Island aflevering 8 online kijken via Videoland en ja hoor, het belooft eindelijk drama te worden.

In deze aflevering staat er namelijk een kampvuur op het programma. (Zie ook: Morgen is er weer een kampvuur in Temptation Island en de meiden zijn pissed) Na zeven lange, lánge afleveringen beloven de stelletjes eindelijk los te komen.

Temptation Island aflevering 8 online kijken

Hoog tijd om je bij te praten over deze aflevering. Vorige keer eindigden we met Jietse in het bed van Milou die een spelletje speelde of hij of zij het nu zwaarder had (want: seks). Ayleen belandde in de armen van Heikki, dus dat belooft ook vuurwerk te worden. (Zie ook: Temptation Island aflevering 7: Heikki valt als een blok voor Ayleen)

In de eerste dertig seconden van de aflevering krijg je meteen een grote mededeling. Na de komst van verleidster Hung en verleider Denzel komt er nóg een verleider bij. Waarschijnlijk omdat Ricardo is vertrokken.

Nieuwe verleider

De nieuwe verleider is de 23-jarige Quinten uit België. Hij is lang, blond en lekker gespierd en hij heeft geen idee waar hij zojuist ja tegen heeft gezegd. Bij het kijken van Temptation Island aflevering 8 leer je namelijk al snel dat de beste man een ontbijt op bed bij Laura moet brengen.

We weten allemaal dat Laura niet te genieten is. Vooral niet in de ochtend. Succes, Quinten. Hij dacht dat ze wegvluchtte omdat ze geen make-up op had (SORRY?!), maar ze heeft gewoon geen zin in een man in haar kamer.

Het kampvuur

Je wil Temptation Island aflevering 8 kijken vanwege het kampvuur natuurlijk. Demi krijgt als eerste beelden te zien. In eerste instantie is er niks aan het handje, maar dán hoort ze dat Sidney tegen Demi 2 zegt dat ze helemaal niet zoveel werkt en dus ook niet veel betaalt.

‘Respectloos. Dit is erg hoor…. Op tv? Hij is zo stupid.’ Ze probeert zich nog kalm te houden maar we geven haar een rit terug naar de villa om compleet door het lint te gaan.

Sidney ziet hoe Maxime zijn kans waagt bij Demi. Probeer niet met je ogen te rollen, maar het is typisch Sidney om dan te zeggen dat een verleider toch geen kans maakt want er is iets met z’n uiterlijk. Timone had geen haar, Maxime moet gespierder worden… Beetje kinderachtig, Sidney.

Laura krijgt te zien dat Roger bovengemiddeld veel interesse heeft in de Chinese verleidster Hung. Dat doet haar nog niet zoveel, want ze weet dat hij daarvan houdt. Probeer nog even een gaap te onderdrukken. Dit is namelijk niet het kampvuur waarvoor je ingetuned bent.

Roger krijgt tijdens zijn tweede beeld vooral een dronken Milou te zien die door Laura wordt gecockblockt. De ultieme mindfuck voor Heikki, want die was hier nog helemaal niet op voorbereid. En je weet het: de laatste beelden zijn de beste beelden en deze keer is het de beurt aan Heikki en Milou.

Heikki: ‘Ik mis mijn vriendin heel erg en ik ben nu zeker jaloers. Ik vind het niet fijn als er iemand zo aan mijn vriendin zit…’ Zijn gezicht wordt met de seconde chagrijniger. Hij realiseert nu echt dat Jietse een grote kans maakt bij zijn Milou.

Temptation gaat beginnen

Na het verschrikkelijk saaie kampvuur hakken de beelden er toch in bij de stellen. Temptation maakt hen langzaamaan gek en je weet dan hoe laat het is: het gaat los. In Temptation Island aflevering 9 gaat het echt beginnen. Heikki en Milou zijn er héél slecht aan toe.

Demi over plastische chirurgie

Ondertussen gaat Sidney door dat Demi zijn bankrekening plundert en vindt zij dat hij zich niet zo moet aanstellen. Dan komt er een uitspraak die je niet verwacht: Demi vertelt dat ze plastische chirurgie heeft laten doen.

‘Hij heeft het weleens over mijn neus enzo, want ik heb mijn neus toch laten doen. Ik heb alles zelf betaald. Hij doet soms alsof hij dat heeft betaald. Ik heb mijn eigen neus betaald, ik weet niet hoor.’ Vertel het ‘m maar, meid. Hij heeft geen reden om haar af te vallen als ze netjes bijdraagt aan hun huisje.

Reageer op artikel:
Demi vertelt in de nieuwste aflevering van Temptation Island openhartig over plastische chirurgie
Sluiten