Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 23 mrt 2017

Temptation Island aflevering 9: dit zijn de 14 shockende dingen die zijn gebeurd

Voor je gaat lezen: dit artikel bevat mega spoilers. Vanavond wordt pas aflevering 8 uitgezonden in Nederland en wij hebben gister al aflevering 9 online gepost. Mocht je geen tijd hebben om 'm te kijken of ons verhaal willen lezen; dit zijn de shocking dingen die er gebeuren.

Poeh wat een aflevering. Normaal gesproken typen we niet vanuit de ‘ik’ vorm maar nu heb ik het gevoel dat ik er even alles moét gooien. Ik heb denk ik 75% van de aflevering met m’n mond wagenwijd open gekeken. Ik heb al grote ogen maar nu werden ze nog honderd keer zo groot.

Wat een zooitje bij elkaar zeg. Wat een ellende. Maar wat een bekroning voor Temptation Island, want laten we eerlijk zijn, hier zaten ze állemaal op te wachten. En wij ook. Ik soms even ‘rustig’ op wat je allemaal kunt zien. En geloof mij, zelfs zonder beeld, val je bijna van je stoel. Of uit bed mocht je daar nog in liggen.

Even voor we beginnen; mocht je de aflevering liever zelf willen bekijken voordat je mijn diepgaande analyse leest, dat kan gewoon hier op Beautify.

1. Herbert is zijn piemel kwijtgeraakt in Saartje

Ja, hij heeft seks gehad met Saartje. Saartje zegt het zonder blikken of blozen in de camera.

2. Zijn gevoel trouwens ook

Uitspraken als: “Ze (Jolien) gaat echt spijt hebben, want nu ben ik gewoon de Herbert van vroeger” en “Ik heb nergens spijt van. Ik wil spijt hebben maar dat kan ik niet” gooit ‘ie er gewoon allemaal even uit. Helemaal leuk vriend, maar wij denken dat jij zelf ook nog spijt gaat hebben dat je al voor je begon met seksen tegen je bed vertelde dat je Saartje wel even zou pakken. ‘Seks met voorbedachte rade’ noemen we dat.

Ook al vertelde ie later in de aflevering dat ‘ie toch een beetje spijt kreeg. Jaja..

3. Het was bijna zielig hoe rustig de vrouwen waren voor het zien van de beelden

De vrouwen hadden NIKS door. Ze waren blijkbaar even hun wilde nacht in het zwembad en al het gefluister vergeten want ze waren vól vertrouwen dat hun mannen vrij weinig zouden uithalen. En al helemaal Lisa. Die zat een plan der verwennerij te bedenken om Merijn te belonen voor zijn vertrouwen. Dat geld houdt ze in ieder geval over..

4. Lize zoekt een excuus om met Ken te gaan

Ja hoor, Jefferson zei het hardop in de camera ‘Lize zoekt een excuus’ en hij bevestigde daarmee eerlijk gezegd ook onze gedachtes. Alles vat Lize verkeerd op volgens hem. En wij voelen een beetje met hem mee. Want Jeffie had tot de vorige aflevering vrij weinig gedaan en Lize was vanaf dag één al verliefd op Ken. Maar zij was de heilige Maagd mét respect en Jefferson het laagste van de samenleving in haar ogen. Snappen jullie het nog?

5. Jeffie wordt wakker naast Natasja en gaat gewoon vrolijk verder met haar borsten

Spijt? Hell no. Onze Jeffie met z’n geblondeerde plukjes haar wordt wakker en in plaats van dat ‘ie snel wegrent omdat de drank ‘m allemaal teveel is geworden gisteravond slingert ‘ie Natasja die in haar lingerie ligt gewoon even heerlijk door het hele bed heen. Spijt? Komt niet in zijn woordenboekie voor. Volgens Jeffie komt het allemaal door de ‘mooie kleedjes’ die Natasja draagt. Moesten we stiekem om lachen.

En toen kwam Annelien met de beelden..
En daarmee zagen Lisa en Lize dat hun mannen aan het tongen waren met hun veroveringen in het zwembad. Jolien kreeg een beeld te zien van haar Herbert in de slaapkamer met Saartje waarin hij continu herhaalt dat hij Jolien hartstikke zat is “f*ck haar”. En Rosanna? Die krijgt juist heel lieve beelden te zien waarin Niels spijt betuigt.

6. Lisa moet bijna kotsen en trapt alles om ver maar heeft daarna meer pijn voor Jolien

Ze is woest. Ze huilt, loopt weg, schreeuwt, hyperventileert, kokhalst. Maar dan even later lijkt het alweer te gaan. Als ze na haar uitbarsting terug op de bank kruipt voor de beelden van de andere meiden vindt ze het erger voor Jolien dat Herbert klaar is met Jolien dan dat ze pijn voelt omdat ze zelf bedrogen is. HUH?

Als iemand dit kan uitleggen stuur een mailtje naar [email protected] Want dit is behoorlijk raar. Ze kent Jolien namelijk nog geen twee weken.

7. Lize laat eerst vrijwel geen tranen

Ook zo’n raar moment. Ze ziet haar Jefferson tongen met Natasja en ze blijft eerst vrij laconiek. Pas als ze uitspreekt dat het haar pijn moét doen, komen er wat tranen. Ze had allang afscheid genomen van de relatie. Maar wij snappen nog steeds niet waarom nou precies..

8. Jolien blijft zichzelf ondergeschikt opstellen aan Herbert

Hoe kan zo’n lief meisje, met zo’n lief kopje nou niet voor d’r zelf opkomen? Dit is al de derde keer dat Herbert haar bedriegt en zij is boos op haarzelf omdat ze Herbert boos heeft gemaakt. Ze is bang dat hij haar niet zal zien staan als ze elkaar weer zullen zien. Meisje, waarom kom je niet voor jezelf op? Ook jij hebt het recht om woedend te zijn.

9. En dan Rosanna…

Ja ze ziet fantastische beelden van haar vent. Niels heeft spijt, is gek op Rosanna en wil er alles aan doen om haar terug te krijgen. Rosanna huilt, ze is opgelucht. Maar ‘s avonds..

‘s Avonds gaat ALLES los:

10. Rosanna tongt met Alex, en dat niet alleen

Nadat ze met haar voet over zijn piemel heeft gewreven, hem de hele dag heeft opgegeild, tegen hem aan staat te schuren bij het feestje, draait ze zich om en ze zoenen. Gewoon waar ie-de-reen bij staat. Het boeit Rosanna niks. Want dat slipje naar beneden trekken wat Niels heeft gedaan, ach dat geeft haar groen licht.

11. Lisa krijgt een lapdance en een tongdance van Giuseppe

Giuseppe gooit zijn moves in de strijd en op het moment dat hij Lisa wil zoenen, cockblockt Alex hem. Aiiii. Gelukkig krijgt ‘ie later zijn momentje in de slaapkamer met Lisa. Ook al is ie naar Lisa’s mening iets te klein, tongen kan ‘ie wel.

12. Lize duikt de koffer in met Ken

Lize heeft eindelijk haar grote excuus gevonden, Jeffie is al vreemdgegaan dus mag zij ook. En ja hoor, aan tafel zoent ze met haar Tarzan. Voor beiden een orgastisch momentje. Ze moesten er immers héél lang op wachten. Daarna gaat het snel. Je ziet genoeg beelden dat Ken bovenop Lize zit en het “explosief tot een einde komt” aldus hemzelf. F*ck dat was lekker hoor je ook nog. Ze hadden zin, dat is duidelijk.

13. Rosanna kreunt lekker mee terwijl Alex haar verwent

Ja want ook Rosanna laat het niet bij zoenen. WTF? Ja WTF. Zelfs na haar lieve beelden. Wat er precies is gebeurd wordt in het midden gelaten maar Alex zegt dat hij “fysieke handelingen heeft gedaan met Rosanna waar haar vriendje nog wat van kan leren”.

14. Jolien laat zich opgeilen en tongt met Karim

Eindelijk geeft ze toe op het feestje dat ze al een hele tijd met Karim wil seksen. Ze valt niet op hem maar ze heeft wel een ding met hem. En ze laat het niet bij woorden. Ergens stiekem waar de camera’s niet zijn laat ze zich zoenen door Karim. En ze geeft het de volgende dag gewoon toe op camera

Ja u leest het goed, ALLE vrouwen zijn vreemdgegaan. ALLE. Van zoenen tot seksen. Alles kwam aan bod. My goodness. En als je nog niet genoeg hebt gehad dan zijn de voorstukjes van volgende week ook genieten want daar worden er maar liefst 2 mensen verliefd, wordt er gesekst en lijkt het alsof Niels ook los gaat. OEI.

Tot volgende week liefjes!

Wil je aflevering 9 zien? Die kun je hier bekijken

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 9: dit zijn de 14 shockende dingen die zijn gebeurd
Sluiten