Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 28 mrt 2019

Temptation Island aflevering 9: Milou verbreekt de regels van Heikki

Nu gaat het écht niet lang meer duren voordat Milou de fout in gaat. Ze heeft namelijk de eerste echte regel van Heikki verbroken dus het hek is van de dam. In aflevering 9 van Temptation Island gaat ze los tijdens het feestje in de villa en de kampvuurbeelden die Heikki binnenkort te zien krijgt gaan hem breken.

Als je dacht dat Temptation Island saai was dit seizoen raden we vooral aan om tóch te blijven kijken want er gaat echt nog wel een klapper komen. Na het zien van de nieuwste afdeling zijn we er namelijk van overtuigd dat Milou en Heikki niet als koppel naar huis gaan.

Het wordt zwaarder op Temptation Island

De kampvuurbeelden hebben er toch bij vrijwel iedereen ingehakt. Demi is boos op Sidney vanwege zijn uitspraken over geld, Milou is bang dat Heikki écht tegen Ayleen heeft gezegd dat ze over twee dagen zijn piemel in haar mond heeft en Heikki is bang dat Milou het andersom ook niet lang meer volhoudt. Hij zegt zelfs dat het voor hem bijna genoeg is geweest zo.

Dates van de mannen

Gelukkig kan iedereen snel zijn zinnen verzetten want er staan behoorlijk wat leuke uitjes op de planning. De mannen gaan op individuele date met de verleidsters. Heikki kiest Kimberley, Morgan gaat met Emma, Sidney kiest vanzelfsprekend voor Demi en Roger neemt Hung mee.

Roger doet een nogal schokkende uitspraak en zegt tegen Hung dat zijn vriendin Laura niet zijn Temptation is. Dat vinden we eerlijk gezegd nogal ver gaan en we hopen dat haar hartje niet wordt gebroken door deze belachelijke uitspraak. Niet zo slim Roger!

Sidney wordt steeds opener naar Demi en daar schrikt zij eigenlijk een beetje van. Na hun date vertelt ze aan de cameraman dat Sidney dingen heeft vertelt die zijn vriendinnetje niet eens weet. Wordt vervolgd…

Groepsdate voor de vrouwen

De vrouwen gaan op groepsdate met de verleiders naar het strand. Milou smeert de rug van Jietse in, naar eigen zeggen om haar zinnen te verzetten. Dat de twee echt een klik hebben wordt ’s avonds nog duidelijker als Jietse haar een cadeautje geeft. Een armbandje. Heel erg schattig, maar we zijn benieuwd wat Heikki daarvan vindt.

Nieuwkomer Quinten doet een poging bij Laura en neemt haar mee naar een romantische plek om samen de nacht door te brengen. Leuk geprobeerd Quinten maar je slaapt gewoon in de bungalow naast haar.

Feestje bij de mannen

Bij de mannen staat ’s avonds een après-ski feestje op de planning en daar heeft iedereen zin in. Dat is een understatement want Sidney is zo opgewonden dat hij tegen de tafel aan begint te rijden. Er wordt tot in de vroege uurtjes gefeest in de villa en er arriveert een nieuwe verleidster: Kiani.

Kiani duikt meteen bovenop Heikki tot grote ergernis van Ayleen. Ze besluit Heikki even apart te nemen en beiden doen hun microfoons af zodat ze privé kunnen praten. Jammer dan, de camera’s hangen overal en ook dit gesprek kunnen we volgen. Heikki spreekt zijn ongenoegen uit over de beelden die hij van Milou heeft gezien op het vorige kampvuur. Hij weet zeker dat ze snel een misstap begaat.

Feestje bij de vrouwen

In de villa bij de vrouwen moet het feestje nog een beetje op gang komen. Alle dames graan vroeg naar bed maar dan begint voor Milou het feestje pas. Heikki heeft een aantal regels voor haar en één daarvan was dat ze niet mocht twerken. Milou lijkt de regel compleet te zijn vergeten want ze klimt bovenop de tafel en gaat staan twerken terwijl alle verleiders toekijken. Oh men… volgend kampvuur wordt echt dramatisch voor Heikki.

Reageer op artikel:
Temptation Island aflevering 9: Milou verbreekt de regels van Heikki
Sluiten