Renée
Renée | LinkedIn Life 27 mrt 2019

Sorry, wat zeg je? Wat Roger hier zegt over Laura in TI is niet wat jij van je partner wil horen

Je weet hoe Temptation Island vorige week eindigde. Milou zat met tranen in haar ogen om de uitspraken van Ayleen (iets met een geslachtdeel), Heikki biechtte op hoe zwaar hij het heeft zonder Milou. Want ze zijn natuurlijk erg ‘actief’. Met andere woorden: drama, drama, drama. Maar wat gebeurt er morgen in aflevering 9?

In het voorproefje voor Temptation Island aflevering 9 zien we in ieder geval dat er flink gefeest wordt in Villa Riva en Baan Asan. Maar daar blijft het niet bij.

Lees ook: Waarom dit seizoen van Temptation Island juist super sterk is

Wat gebeurt er in Temptation Island aflevering 9?

Als je vooruit kijkt met je Videoland account mag je in ieder geval hopen dat Temptation Island aflevering 9 wél wat juice oplevert. Milou doet in ieder geval haar best om haar favoriete verleider Jietse goed in te smeren, maar de vraag is of het ergens toe leidt.

Daar blijft het schijnbaar niet bij, want iemand zegt dat ze een heel gevaarlijk spel aan het spelen zijn. Nu hoor je al acht afleveringen lang dit soort uitspraken en gebeurt er niks, maar hé. Eens moet de eerste keer zijn, toch?

Je oren gaan wel even klapperen als je hoort dat Laura helemaal niet de temptation van Roger is. Hoe bedoel je Roger? Het is je vriendin? We hebben zoveel vragen. Nog even geduld, dus.

Reageer op artikel:
Sorry, wat zeg je? Wat Roger hier zegt over Laura in TI is niet wat jij van je partner wil horen
Sluiten