Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 21 mrt 2017

Er zijn beelden uitgelekt van Temptation Island aflevering 9: de reactie van de vrouwen op hun mannen

In Nederland moeten we aflevering 8 nog uitzenden maar inmiddels zijn er in België beelden opgedoken van Temptation Island aflevering 9. Dé aflevering waarin de vrouwen zien wat hun mannen hebben uitgehaald met de verleiders..

UPDATE 22 maart 23:20: Kijk de aflevering nu hier: Aflevering 9

De mannen waren woedend toen ze hun vrouwen met elkaar zagen zoenen tijdens het kampvuur in aflevering 8. En dat niet alleen, Lize, Lisa en Jolien hingen wel erg om de nekken van Ken en Karim. Die avond toen de mannen terug keerden op hun resort kon het ze he-le-maal niets meer schelen en gingen ze allemaal vreemd. Behalve Niels.

Jefferson die zich tot nu toe vrij goed had ingehouden op een paar ‘onreine’ gedachtes na, hield het niet meer vol toen het ochtendgloren aanbrak en zoende met Natasja die hij uiteindelijk ook mee naar bed nam.

Merijn die zichzelf zo goed gedistantieerd hield van alle verleiders aan het begin van het programma kon de charmes van Pommeline niet meer weerstaan en met een dikke middelvinger naar de camera zoende hij zijn blonde dame eindelijk in het zwembad.

En Herbert? Herbert wilde Saartje alle hoeken van de kamer laten zien of moeten we zeggen badkamer? Hij nam Saartje mee en de geluiden logen er niet om.

Oh Temptation toch

Maar Temptation zou Temptation niet zijn als de programmamakers niet heel snel zouden zorgen dat de beelden bij de vrouwen terecht kwamen. In principe zat hun laatste kampvuur er namelijk al op en zouden zowel de vrouwen als de mannen niet meer te zien krijgen van elkaar wat er in de laatste uren op het resort zou gebeuren.

Maar de regie snapte natuurlijk ook wel dat er nog interessante televisie te zien zou zijn als ze die beelden wél bij de vrouwen zouden afleveren. Zo gezegd zo gedaan. Dit zal allemaal te zien zijn in Temptation Island aflevering 9 die eigenlijk pas morgenavond uitgezonden zal worden op Vijf in België. Maar nu zijn de beelden al uitgelekt.

Net voor de dreamdate van Lize, Lisa en Jolien krijgen de dames de beelden van hun mannen voorgeschoteld. Jolien, de vriendin van Herbert is woest: “Ik trek die lelijke neusring uit haar lelijke neus”. Ook de reactie van Merijns vriendin Lisa is niet mals: “Ik breek zijn neus”.

Op eerdere voorstukjes zagen we Lisa al die kokhalzend buiten stond. Nu weten we waarom. En Lize? Die schijnt wraak te nemen met Ken..

Er waren al videobeelden van Temptation Island aflevering 9 op het internet te vinden maar die zijn inmiddels weer verwijderd. Zodra ze opnieuw verschijnen zul je ze terug kunnen vinden in dit artikel.

Wil je weten welke koppels dit avontuur gaan overleven? Deze koppels zouden uit elkaar zijn en Temptation niet hebben overleefd

Reageer op artikel:
Er zijn beelden uitgelekt van Temptation Island aflevering 9: de reactie van de vrouwen op hun mannen
Sluiten