Renée
Renée | LinkedIn Life 1 okt 2019

Mis je Temptation Island al? Schaf dan snel het bordspel aan zodat je zelf een keer mee kunt doen

Nu Temptation Island VIPS net als de relatie van de kandidaten officieel ten einde is, beland je stiekem toch in een zwart gat. Donderdagen staan niet meer in het teken van het juicy programma, maar maak je geen zorgen. Je hoeft het format niet te missen. Er bestaat namelijk een Temptation Island bordspel dat regelrecht een plekje op je wensenlijstje verdient.

Het seizoen is afgelopen en het weer is ook niet om over naar huis te schrijven, dus een spelletjesavond is precies wat jij en je vriendinnen nodig hebben deze maand.

Het Temptation Island bordspel

Zie je het absoluut niet zitten om twee weken van je lover gescheiden te worden om de ‘ultieme relatietest’ aan te gaan? Of wil je echt niet weten hoe het is om als verleidster met 14 meiden één douche te moeten delen? Mooi, want dankzij het Temptation Island bordspel ervaar je toch een beetje hoe het is om mee te doen.

Nodig genoeg vriendinnen uit om mee te doen, want één van jullie wordt met dit spel gekroond tot de ultieme verleidster. De omschrijving van het spel is als volgt:

Het moment is eindelijk daar, ‘de’ ultieme relatietest gaat van start en jij en je vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur.

Win jij Temptation Island?

Hoeveel kost het spel?

Als je niet kunt wachten om het spel aan jouw groeiende collectie spelen toe te voegen, hebben we goed nieuws. Het is namelijk vanaf vandaag beschikbaar via JustGames. Op het moment van schrijven is er nog geen prijs bekend, dus houd vooral de site in de gaten voor meer informatie.

Dit vind je vast ook leuk:

Reageer op artikel:
Mis je Temptation Island al? Schaf dan snel het bordspel aan zodat je zelf een keer mee kunt doen
Sluiten