Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 24 apr 2018

Oeh la la! Daniëlle heeft een nieuwe Mezdi gevonden en damn, ze ziet er verliefd uit

De opnames van Temptation Island mogen dan allang achter de rug zijn, Daniëlle is lang niet van plan om stil te zitten tot de laatste aflevering op televisie is uitgezonden. Het ziet ernaar uit dat ze een nieuwe Mezdi als vriend heeft. Ze ziet er namelijk hartstikke verliefd uit.

Eerlijk, het was weer een heerlijk Temptation Island seizoen en we hebben de laatste twee afleveringen nog niet eens gezien. Maar één ding lijken we zeker te weten: Daniëlle en haar vriend Mezdi zijn niet meer. Maar dat betekent niet dat ze geen nieuwe Mezdi heeft gevonden.

Heeft Temptation Island Daniëlle een vriend?

Mezdi wordt opvallend vaak met verleidster Yasmine gespot (maar of het echt is…), terwijl Daniëlle voor een onbekende man lijkt te gaan. Ze heeft het namelijk heel gezellig met iemand die overduidelijk géén Mezdi is, namelijk Avni.

Een oplettende fan deelde in dé Temptation Island Facebook groep het bewijsmateriaal. Daar werd Daniëlle gespot op een terrasje in Scheveningen en hoe leuk: ze lijkt het hartstikke naar haar zin te hebben met de man in kwestie.

Van zwijn naar fijn

Dat ze haar ex een zwijn vindt, is nogal duidelijk gemaakt in Temptation Island. Het is daarom te hopen dat de nieuwe prooi Daniëlle een stuk beter behandelt. Ze laat er in ieder geval geen gras over groeien: iedereen mag zien dat ze met iemand anders aan het daten is.

De Instagram Stories liegen er niet om. Niet alleen mag iedereen weten wat voor zwijn Mezdi is, iedereen (en vooral Mezdi) mag zien dat ze niet langer in tranen is om deze relatie. Check deze beelden maar:

temptation island daniëlle vriend
temptation island daniëlle vriend
temptation island daniëlle vriend

Ook laat Danielle geregeld berichtjes achter op het Instagram account van de man in kwestie. Zoals hartjesogen en andere zwijmelende dingen…

temptation island daniëlle vriend 4
Reageer op artikel:
Oeh la la! Daniëlle heeft een nieuwe Mezdi gevonden en damn, ze ziet er verliefd uit
Sluiten