Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 23 mei 2018

Dries Roelvink praat mond voorbij! Is Temptation Island funest geweest voor Donny’s relatie?

Temptation Island VIPS is nog niet begonnen, of we hebben al relatienieuws. Papa Dries heeft zich vanmorgen tijdens een radio-interview met Gerard Ekdom namelijk per ongeluk versproken en vertelde dat het niet zo goed gaat tussen zoon Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé.

Dries Roelvink werd eigenlijk gebeld om te checken of hij nog interesse heeft in de functie als burgemeester van Amsterdam. Natuurlijk niet, want hij is bezig met het opnemen van een nieuw ‘projectje’ dat waarschijnlijk volgende week uitkomt.

Temptation Island deelnemer Donny Roelvink

Dat nieuwe projectje van Dries heeft alles te maken met Donny’s relatie. Hij maakt een mini docu over het nummer Seperate Ways van Elvis Presley, een nummer dat de zanger uitbracht tijdens zijn scheiding. Dries vertelt aan Gerard dat hij het nummer hoorde toen hij bij Donny in de auto zat.

Conclusie: Donny luistert naar liedjes over relaties die uit gaan, en daar doet Dries nog een schepje bovenop door op de radio te zeggen dat de relatie van Donny een beetje aan het wankelen is. Is Temptation Island VIPS de twee dan toch te veel geworden?

Lees ook: Temptation Island VIPS spoiler: Ruud zou weer vrijgezel zijn want hij is gespot op Tinder

Wij vinden het nu al zó spannend dat we echt niet meer kunnen wachten op de eerste aflevering. Die zal vanaf 7 juni te zien zijn op Videoland.

Reageer op artikel:
Dries Roelvink praat mond voorbij! Is Temptation Island funest geweest voor Donny’s relatie?
Sluiten