Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 26 feb 2019

Haha! Deze beelden van de casting van de Temptation Island verleiders zijn echt hilarisch

De aanmeldingen van Temptation Island voor dit jaar gingen als een trein. Er zijn genoeg mannen en vrouwen die zichzelf als de ultieme verleiding zien en dat is maar goed ook. Hoe heerlijk zou het zijn als je in de jury zit van deze castings?! We kunnen nu eindelijk meekijken naar de auditie tapes van een paar verleiders.

Verleiders komen vaak met de beste quotes en dat lijkt niet anders te zijn dan tijdens de audities voor het programma. Uit deze beelden blijkt namelijk dat de mannen nogal weg zijn van zichzelf en wij gaan stuk.

Temptation Island casting

Nou weten we allemaal wel dat de mannen dol zijn op zichzelf (eerlijk is eerlijk, anders geef je je niet op als verleider). Deze beelden van de casting bewijzen dat des te meer. In aflevering 2 van Temptation Talk worden een aantal beelden van de audities getoond (vanaf minuut 27:00) en dat is echt smullen.

Giorgio en Timone

De twee breedste gasten van het programma (Giorgio en Timone) doen een aantal uitspraken en wij komen niet meer bij. Zo zegt Giorgio: ‘En mijn body showen. Laten zien van, kijk hier ben ik wel.’ en deelt Timone een hilarische openingszin: ‘Er zwemmen heel veel vissen in de zee maar jij bent wel een hele mooie dolfijn.’ Absoluut de moeite waard om te kijken dus.

Naast de auditie tapes zijn er ook nog beelden van kandidaten van vroeger opgedoken.

Lizzy van Temptation Island is bijna onherkenbaar op deze foto van vroeger

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Haha! Deze beelden van de casting van de Temptation Island verleiders zijn echt hilarisch
Sluiten