Renée
Renée Life 1 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Wacht even: Temptation Island is volgens Rosanna doorgestoken kaart?

Je vriendinnen en jij zitten waarschijnlijk compleet in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Tot nu toe is er nog niet écht wat gebeurt, maar laten de programmamakers soms wel lijken alsof dat zo is. Zoals Milou die huilt in bed, waardoor het lijkt alsof ze met iemand in bed ligt. Maar wat blijkt? Volgens Rosanna klopt er heel veel niet aan het programma.

Sterker nog, misschien kunnen we wel spreken van doorgestoken kaart. Waar we altijd hoopten dat Temptation Island echt is, klopt dat volgens de oud-deelneemster helemaal niet.

Is Temptation Island doorgestoken kaart?

Nadat Niels en Rosanna ‘ja’ zeiden tegen Temptation Island VIPS zijn ze helemaal klaar met het programma en gelukkiger dan ooit. Dat betekent tegelijkertijd dat Roos ook een stuk eerlijker is over hoe het er echt aan toegaat tijdens de opnames. Zo liet ze op Instagram Stories het volgende weten:

is temptation island doorgestoken kaart

Rosanna geeft antwoord

Eén van haar volgers wil weten of alles tijdens Temptation echt is of dat er beelden verdraaid worden. Rosanna: ‘Niet alles wat je ziet is de waarheid. De volgorde van de beelden kloppen ook niet!’

Demi laat op Instagram ook van zich horen: ‘Als je aflevering twee bekijkt zie je het moment dat ik ‘wat een gedrocht’ zeg. Niet in beeld, maar hoor je mij wel zeggen. Ze hebben het zo laten lijken dat ik dus Demi voor gedrocht uitmaak, maar dat was voor die persoon die naast haar stond.’

Als de woorden van Rosanna kloppen is het dus verstandig om het één en ander met een korreltje zout te nemen tijdens het kijken. Maar hé, het blijft een programma dat goed in elkaar gezet is. Genieten mag dus zeker, zolang je onthoudt dat misschien niet alles echt is.

Ayleen lijkt tenminste wel zeker van haar zaak:

Ayleen zegt met deze woorden min of meer dat Heikki is vreemdgegaan

Reageer op artikel:
Wacht even: Temptation Island is volgens Rosanna doorgestoken kaart?
Sluiten