Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 10 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

OMG? Is dit het eerste koppel dat meedoet aan Temptation Island?

Zoals we gister al dachten, wordt Monica Geuze inderdaad de nieuwe presentatrice van Temptation Island: Love or Leave. Dit leuke nieuws werd gisteravond bevestigd in RTL Boulevard en wij kunnen niet wachten.

Heb jij al enig idee wie er gaan meedoen met de ultieme relatierest? Wij hebben zo een vermoeden…

Temptation Island: Love or Leave

Gisteren werd bekend gemaakt dat Temptation Island in november aanstaande exclusief van start gaat op Videoland. Het speciale ‘Love or Leave’-seizoen wordt gepresenteerd door niemand anders dan Kaj Gorgels en dus Monica Geuze. Hoe leuk?

Eerste deelnemende koppel bekend

Maar let op: er zou dus al bekend zijn welk koppel mee gaat doen aan het liefdesprogramma. Shownieuws weet namelijk dat Sonny Lorenzo en Jaydi de Dubios de ultieme relatietest met elkaar zullen aangaan. Voor degene die dit koppel nog niet kent – deze twee lovers zou je kunnen kennen van het Net5-programma Wereldreis op Wielen.

De deelnemers

Nu vraag je je natuurlijk af wie Sonny en Jaydi dan precies zijn. Dat zullen we je eens haarfijn uitleggen. Sonny Lorenzo is 28 jaar oud en is in het dagelijkse leven de trotse eigenaar van SunnyBeach Zonnestudio en SonnyBeach Luxury Apartments. We kunnen dus wel concluderen dat Sonny het goed voor elkaar heeft, helemaal met zijn prachtige 22-jarige Jaydi Dubois aan zijn zijde.

Toekomst met elkaar?

Aangezien zij een volgende stap willen gaan zetten in hun relatie, willen ze elkaar nog een keer testen in Temptation Island: Love or Leave. Hierin gaan ze ondervinden of ze wel echt de ware liefde van elkaar zijn. Wij zijn benieuwd.. Hoewel Jaydi en Sonny nog niet reageren op de geruchten, weten wij genoeg. To be continued…

Lees ook: OMG!? Gaat Monica Geuze Temptation Island presenteren?

Reageer op artikel:
OMG? Is dit het eerste koppel dat meedoet aan Temptation Island?
Sluiten