Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 5 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Juice! Temptation Island verleider Giorgio heet eigenlijk heel anders

Oké, oké, we hebben weer nieuwe juice over Temptation Island. Wie een liefhebber is van (het kijken naar) drama kent vast ook Ex On The Beach wel. Hier werd tijdens de deelname van de opmerkelijke Brody bekend dat hij eigenlijk Yann heette. Nu schijnt het dus ook dat verleider Giorgio eigenlijk met een andere naam door het leven gaat.

Giorgio zijn echte naam is namelijk Jordy. Huh? Niet zo’n gekke naam om te verbergen eigenlijk. Maar Giorgio is van Belgische en Italiaanse afkomst. Dus het kan zijn dat hij gewoon van zichzelf twee namen heeft, de Belgische Jordy en Italiaanse Giorgio? We zijn in de war.

Temptation Island verleider Giorgio heet dus eigenlijk… Jordy

Nog even terug naar het bewijs. In een Facebook foto waar de verleider in werd getagd, reageerde iemand met: ‘Proficiat Jordy.’ En ook zijn moeder maakte een foto van een slapende ‘Giorgio’ waaronder werd genoemd dat het om Jordy ging, niet Giorgio.

Het begint er dus sterk op te lijken dat de programmamakers hem deze typische Italiaanse naam hebben gegeven om lekker glad over te komen. Niet voor niets maakt hij iedere aflevering duidelijk dat hij uit Italië komt… Kijk maar:

Rick Brandsteder zweet enorm en 6 andere dingen die je in iedere Temptation aflevering ziet

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Juice! Temptation Island verleider Giorgio heet eigenlijk heel anders
Sluiten