Renée
Renée | LinkedIn Life 29 apr 2019

Zo nep is Temptation Island: ‘Verleidster Demi uit bed gehaald om naar dronken Sidney te gaan’

Dat je Temptation Island met een korreltje zout wil nemen is al langer bekend. Maar wat blijkt? Het is misschien nog wel nepper dan je denkt. Een anonieme bron heeft aan Beautify verteld hoe het er tijdens de opnames aan toegaat.

Ja, de beelden worden zo geknipt en geplakt dat er een leuke verhaallijn ontstaat om naar te kijken. Zover was je al. Maar dat er tíjdens de opnames ook het een en ander gebeurt wist je waarschijnlijk nog niet.

Hoe nep is Temptation Island?

Hoe nep is Temptation Island? Behoorlijk. De bron vertelt dat het namelijk helemaal niet zo toevallig was dat Demi en Sidney de enigen mensen waren die wakker waren op het resort op die ene avond aan het begin van het seizoen.

Nope, Demi sliep allang, maar Sidney had nog een after met zichzelf. Ineens komt Demi aanlopen en als je de aflevering kijkt denk je: goh, toevallig. Niet dus, want Demi is uit bed gehaald door de regisseur om als de wiedeweerga naar Sidney toe te gaan.

Met andere woorden, op televisie ziet het er heftiger uit terwijl het niet allemaal 100% de waarheid is. Het lijkt natuurlijk te gaan, maar is voor een deel in scène gezet. Weet je dat ook weer.

Lees ook: JUICE! Deze video is hét bewijs dat Demi en Sidney Temptation Island hebben overleefd

Reageer op artikel:
Zo nep is Temptation Island: ‘Verleidster Demi uit bed gehaald om naar dronken Sidney te gaan’
Sluiten