Renée
Renée | LinkedIn Life 25 mrt 2019

Waarom dit seizoen van Temptation Island juist super sterk is

De berichten over het nieuwe seizoen van Temptation Island zijn allemaal hetzelfde: hoe saai het wel niet is. Beautify is het er niet mee eens, dit seizoen is juist super sterk. Waarom? Dat gaan we je nu vertellen.

Het liefst wil het publiek zien dat de koppels op dag twee al hun tong steken in de mond van een verleider. Een verleidster die twerkt in een stringbikini is allang niet meer genoeg voor de veeleisende kijker. Maar denk nog eens na als je Temptation Island saai noemt. Dit seizoen is namelijk tot nu toe ijzersterk.

Temptation Island saai? Waarom we het er niet mee eens zijn

Temptation Island saai? Nee, de stellen zijn juist niet te breken. Tot nu toe, dan. Dit is waarom het seizoen wél goed is:

1. De koppels zijn trouw

Oké, we zitten nog maar een week in het seizoen, maar de stelletjes laten zien dat ze trouw zijn aan elkaar. Sommigen zijn al jaren samen en echt niet van plan om hun relatie op te geven voor een sensatieprogramma als Temptation.

2. Ze vergeten hun partner niet na één week

Jij zit ervan te smullen als Lize binnen een week haar Jeffie is vergeten, maar de kandidaten van 2019 vergeten hun vriendje en vriendinnetje niet zo snel, hoor. En daar valt ook wat voor te zeggen. Ze hebben respect voor elkaar en hun relatie.

3. De programmakers kunnen hen niet gek krijgen

Je onderschat waarschijnlijk hoe snel de programmamakers de kandidaten van Temptation Island gek maken. Dit seizoen is het niet anders: de beelden worden keer op keer gemanipuleerd. Sterker nog, zelfs Rick en Annelien proberen de mannen en vrouwen gek te maken.

De score tot nu toe? Niemand is onder de indruk.

4. Relaties worden wel degelijk getest

Toegegeven, Roger en Laura testen hun relatie op hun eigen manier. Op hun kamer, in bed, alleen. Maar neem bijvoorbeeld Milou en Heikki. Zij zoeken serieus de grens op en hoewel ze enorm verleid worden, zijn ze nog niet de mist ingegaan.

5. Het is een vernieuwend seizoen

Saai is niet het goede woord voor dit seizoen. Het woord waarnaar je zoekt is namelijk vernieuwend. Ja, echt. Je ziet namelijk nooit dat stelletjes in Temptation Island zo toegewijd zijn aan elkaar.

Lees ook: Joehoe! Je vriend en jij kunnen je nu opgeven voor een nieuw liefdesprogramma à la Temptation Island

Reageer op artikel:
Waarom dit seizoen van Temptation Island juist super sterk is
Sluiten