Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 23 apr 2018

Wie biedt een schouder om op te huilen? Joshua heeft bindingsangst en is bang dat z’n vriendin vreemdgaat

Ach gos. Dé hunk van Temptation Island 2018 is niet alleen maar knap en de ideale schoonzoon. In het programma Goedele On Top laat Joshua zijn andere kant zien. Hij heeft van bindingsangst en verschrikkelijke dromen dat hij bedrogen wordt.

De bindingsangst waar Joshua mee kampt is niet niks. Hij is een volgens zichzelf een jaloerse vriend die op een gegeven moment écht verliefd was op verleidster Chloë, die naar eigen zeggen zijn hart brak. Je wil hem spontaan een knuffel geven als je de rest van het verhaal hoort.

Joshua en zijn bindingsangst

In Temptation Island werd al héél snel duidelijk dat Joshua niet op een vriendinnetje zat te wachten en daarmee dumpte hij zijn friends with benefits partner Megan. Maar wat blijkt? De jongen is niet gevoelloos.

Aan Goedele biecht hij namelijk op dat hij niet alleen bindingsangst heeft, maar ook bizarre dromen. Dan droomt hij dat hij gek op iemand is, om vervolgens te zien hoe zij vreemdgaat met een ander persoon. Zou de verleider een klein traumaatje hebben opgelopen tijdens de opnames van Temptation…?

Verdrieting om Chloë

Hoewel Chloë zich tijdens én na het programma vermaakt met de garnaal van Kevin, was Joshua na hun avontuurtje en kortstondige relatie niet genoeg. Verdrietig vertelt hij aan Goedele dat hij ‘misschien niet goed genoeg was voor haar en toen een andere persoon heeft gevonden.’

Misschien was Chloë achteraf ook niet de juiste persoon voor hem. Stiekem valt Joshua namelijk op pure meisjes die hard to get zijn. Want als zij hard to get is naar hem, zal ze ook niet zo snel iemand bedriegen. En dat deed Chloë volgens hem wel…

Maak je geen zorgen Joshua. We weten dat je verliefd bent, maar anders zijn er genoeg meiden die jouw trouwe vriendinnetje willen zijn. Wie geeft zich vrijwillig op?

Reageer op artikel:
Wie biedt een schouder om op te huilen? Joshua heeft bindingsangst en is bang dat z’n vriendin vreemdgaat
Sluiten