Renée
Renée | LinkedIn Love 14 augustus 2018

Hè?! Het ziet ernaar uit dat Kevin en Megan weer samen zijn

Wow, wow, wow. App je vriendinnen, want dit had je vast niet aan zien komen. De grootste vijanden van Temptation Island 2018 zijn samen gespot en ja, we hebben het hier over Megan en Kevin.

Ze zijn niet zomaar samen gespot, nee. Ze dineren samen. Huh?

Kevin en Megan van Temptation Island weer samen?

Het koppel waarvan je nooit zou verwachten dat ze weer bij elkaar zouden komen eten gewoon samen. Zo zie je maar weer: de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Maar hoe zit het nu tussen Kevin en Megan? Zijn ze na Temptation Island weer vrienden geworden? Speelt er meer? We hebben zoveel vragen, waarop we alleen dit als antwoord krijgen in onze Temptation Facebook groep:

Tja, het is in ieder geval goed dat ze elkaar niet haten en gewoon nog door één deur komen. Daar valt ook iets voor te zeggen.

Wat?! Megan en Kevin zijn echt nog samen geweest na Temptation Island

De geschiedenis van Kevin en Megan

Mocht je Temptation Island gemist hebben of vergeten zijn wat er is gebeurd, hierbij een korte samenvatting. De tortelduifjes deden mee aan het programma omdat Kevin wel wat te bewijzen had.

Niet alleen had hij zo’n twintig meiden gezoend, met sommigen deelde hij het bed. Tijdens zijn relatie met de 18-jarige Megan. Je snapt vast wel dat dit iets met haar (zelf)vertrouwen deed.

Tijdens het programma was het verleider Joshua die haar ogen opende. Hoe Kevin zich als vriendje gedroeg kon volgens hem echt niet door de beugel en tja, daar heeft ‘ie natuurlijk wel gelijk in.

Het duurde ongeveer twee seconden voordat de verleider al z’n charmes in de strijd gooide en Megan vol voor hem ging. Maar helaas, Joshua was niet de prins op het witte paard waar ze op hoopte.

Sindsdien heeft ze wel een relatie gehad met Joshua’s BFF. Maar nu is ze misschien toch terug in de armen van haar vreemdgaande ex. Kevin is ook weer vrijgezel, dus er lijkt niks hen in de weg te staan. Behalve zijn verleden dan.

Het is wachten tot de twee zelf meer duidelijkheid geven op de situatie. Maar hé, misschien hebben ze daar helemaal geen behoefte aan… Wordt vervolgd.

Nog meer moddergooien: Temptation Chloë noemt haar inmiddels ex-lover Kevin ‘hypocriet’

Reageer op artikel:
Hè?! Het ziet ernaar uit dat Kevin en Megan weer samen zijn
Sluiten