Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 mrt 2017

Dit koppel uit Temptation Island werd gespot op straat en het lijkt alsof ze nog bij elkaar zijn

Het internet staat er vol mee: berichten over de koppels die vreemdgaan tijdens deze Temptation Island. De grote vraag is dan ook wie het avontuur écht gaan overleven. Een ooggetuige deed eerder deze week al een uitspraak maar nu is er ook daadwerkelijk een koppel gespot op straat. Een koppel waarvan je het misschien wel niet had verwacht.

Een meisje uit België, Gent, was afgelopen donderdag op stap met haar school toen ze bij de tramhalte een koppel elkaar innig zag omhelzen. Het bleken Niels en Rosanna te zijn.

“Het was heel duidelijk te zien dat ze nog steeds een koppel zijn”, vertelt Chiara Pletinckx aan het Het Belang van Limburg. “Ze kuste hem in zijn nek. Niels keek even op maar toen hij zag dat we met onze gsm’s bezig waren, keek hij snel weg. Ze wilden precies niet herkend worden.”

Dat nou juist Rosanna en Niels worden gespot tijdens een romantisch onderonsje had niemand zien aankomen. Het was juist Rosanna die kapot was van de beelden van haar Niels met Parastoo en ze leek te switchen naar Alex. De man die volgens haar wél perfect was.

Rosanna was naar eigen zeggen ‘klaar met haar relatie’ en ze had er ‘geen zin meer in’. Maar nu lijkt het tóch goed te komen. Misschien omdat Rosanna zal zien dat de andere mannen zich nog véél erger gedragen.. To be continued.

Spoiler: Wil je alvast weten wat de andere mannen gaan uitspoken? Dat lees je hier:

Reageer op artikel:
Dit koppel uit Temptation Island werd gespot op straat en het lijkt alsof ze nog bij elkaar zijn
Sluiten