Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 14 feb 2019

Juice! Sommige koppels van Temptation Island hebben een geschiedenis met de verleidsters

Valentijnsdag is dit jaar net even anders dan normaal. Er worden namelijk harten gebroken op Temptation Island, en niet zo’n beetje ook. In de eerste aflevering leren de koppels de verleiders kennen en wat blijkt.. het zijn geen onbekenden van elkaar. Juice!

Temptation Island lijkt wel Ex On The Beach

We waren even in de war toen we al die mega knappe verleiders uit het water zagen komen lopen. Het lijkt net een shot uit Ex On The Beach Double Dutch en nu blijken sommige koppels de verleiders en verleidsters ook nog eens echt te kennen. WHUT?!

Demi kent verleider Timone

De knappe en sportieve Demi kent Timone van Instagram. De twee volgen elkaar en hij is zelfs Demi’s DM in geslide. Hij begon een chat met haar en zei dat hij haar er goed uit vindt zien. Demi liet het daar niet bij en heeft Timone toen laten weten dat hij er ook goed uitziet. Ai Sidney, de verleiding voor je vriendin is al begonnen zo te zien.

Heikki kent verleidster Kimberley

Heikki kent verleidster Kimberley en heeft contact met haar gehad toen hij 15 jaar oud was. Ze appten met elkaar en stuurden ook hartjes. Dit betekende volgens hem niks, het was puur vriendschappelijk. Echter geeft Kimberley toe dat zij wel gevoelens had voor Heikki maar dat ze er toen niks mee heeft gedaan. Tijd voor haar om dit op te pakken.

Milou vraagt aan Heikki of ze echt niks hebben gedaan vroeger en hij blijft volhouden dat er nooit wat is gebeurd. Daar gaan we snel genoeg achter komen.

Demi en Sidney kennen Demi

Sidney kiest als zijn temptation verleidster Demi, dat valt niet zo goed bij zijn vriendin Demi. Als Sidney en Demi even later samen zijn vraagt ze hem het hemd van het lijf en wil ze weten hoe ze eruit ziet. Daar zegt Sidney tegen haar dat ze verleidster Demi amen op festivals hebben gezien.

Voor de camera geeft Sidney in ieder geval toe dat Demi zijn allergrootste Temptation is. Dat kan niet goed gaan.

Hier lees je wat er allemaal in aflevering 1 is gebeurd.

Holy moly dit is de grootste verrassing van Temptation Island dit jaar en het begint in aflevering 1

Reageer op artikel:
Juice! Sommige koppels van Temptation Island hebben een geschiedenis met de verleidsters
Sluiten