Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 5 feb 2018

JUICY! We weten nu al van 2 Temptation Island koppels of ze bij elkaar blijven of niet

Dit jaar krijgen we maar liefst 16 afleveringen Temptation Island. Aanstaande donderdag is aflevering 3 pas op televisie. Toch lijkt het al bekend te zijn welke Temptation Island koppels bij elkaar blijven en welke niet. En van Deborah en Tim en Meghan en Kevin weten we het nu al. Verder lezen is op eigen risico.

In de eerste afleveringen heb je al kunnen zien hoe verliefd Deborah en Tim zijn. Tim wil er álles aan doen om met zijn Deborah te trouwen. Hij heeft de ring mee en hij is van plan het aanzoek te doen als ze elkaar weer terug zien. Maar hij heeft in het verleden een scheve schaats gereden en daarom moét hij zich bewijzen.

Meghan en Kevin lijken gedoemd te mislukken. Kevin is maar liefst vijf (!) keer vreemd gegaan en nu Meghan los van hem is begint ze eindelijk te beseffen hoe Kevin haar behandelt. En dan heeft ze ook nog de knappe Joshua achter zich aan.

Temptation Island koppels

Mocht je nu al willen weten of deze twee Temptation Island koppels de verleiding overleven, lees dan maar snel verder. Dankzij Inti de Ceukelaire weten we hoogst waarschijnlijk de uitkomst.

Inti heeft namelijk een deepdive gedaan op de social media profielen van de kandidaten. De kandidaten hebben dit jaar allemaal hun Instagram profiel afgeschermd op het verzoek van het programma máár, hun Facebook is niet afgeschermd en je kunt nog steeds zien wat ze liken. Plus, vrienden nemen ook foto’s die niet verwijderd zijn..

Meghan en Kevin

Meghan like’te in de tijd ná Temptation Island géén foto’s van Joshua. Wel van Fabrizio, Tijs en Gino. Ze like’te echter wel quotes die Kevin niet in een goed daglicht zetten. “I need a man that has already been over his hoe phase and tired of it”. Hier vind je de overige quotes die Meghan heeft geliked.

Als je nu denkt dat Meghan eindelijk het licht heeft gezien dan zit je er toch waarschijnlijk naast: Ze is namelijk heel close in een foto én video gepost samen met Kevin. Ook die vind je hier.

Ze zien elkaar nog steeds en als ze zo close zijn, dan zullen ze vast en zeker nog bij elkaar zijn.

Tim en Deborah

Tim staat volgens Inti bekend in zijn stad als een playboy. Hij wilde dat achter zich laten om te trouwen. Maar, hij heeft de afgelopen maanden onder foto’s van verschillende vrouwen posts geplaatst die een verloofde man niet horen te plaatsen. “Daaaamn wat een lady” is maar een voorbeeldje.

Het blijft niet bij woorden. Een paar weken geleden is er een foto van hem gemaakt met zijn handen op de borsten van verleidster Yana. Tsja, welke vrouw zou daar nou blij van worden? Zeker de onzekere Deborah niet. Tel daarbij op dat zijn huis twee weken na het programma te koop stond..

Deborah? Zij heeft wel een paar plaatjes van bruidsjurken geliked (die je hier kunt bekijken), maar ook heel wat plaatjes en quotes waarmee ze kenbaar maakt dat een ex haar hééél dwars zit. En dat kan niet anders dan Tim zijn toch? Oud & Nieuw vierde ze ook zonder hem.

Kortom, het lijkt erop of dit koppel waarbij alles nu zo veelbelovend lijkt, het niet zal overleven.

Inti heeft ons beloofd snel een update te geven over de andere twee Temptation Island koppels: Vanessa & Jeremy en Daniëlle en Mezdi. To be continued.

Reageer op artikel:
JUICY! We weten nu al van 2 Temptation Island koppels of ze bij elkaar blijven of niet
Sluiten